Rotbarsch auf Provenzalische art - Provençaalse roodbaars
Een recept van Wolfram Siebeck.
U vindt dit recept op pagina 54 in Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger .
- Keuken:
- Frans
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- vis
Ingrediënten
- ansjovisfilet
- cayennepeper
- citroensap
- knoflook
- olijfolie
- roodbaarsfilet
- saffraanpoeder
- tijmthee
- tomaten-concassé
- tomatenpuree
- ui
- venkelzaad
- witbrood
- witte wijn
- zout
- zwarte olijvenpuree
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.