Rotbarsch mit Curryreis - Roodbaars met kerrierijst

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 54 in Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger .

Keuken:
Indiaas
Gang:
hoofdgerecht

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Iraanse roz bil foul ahfar - Iraanse rijst met tuinbonen

Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Durchgebratener Thunfisch mit Pilzen, Pinienkernen und Basmatireis / Doorbakken tonijn met paddenstoelen, pijnappelpitten en basmatirijst (Dollase)

Een recept uit Harald Wohlfahrt - 45 geniale rezepten

Kedgeree

Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Groenten en vruchten met pindasaus - lotek

Een recept uit Hans Belterman - Indonesie