Königsberger Klopse mit Kapernsauce - Kalfsvleesnoedels met witte saus en kappertjes
Een recept van Wolfram Siebeck.
U vindt dit recept op pagina 124 in Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger .
- Keuken:
- Duits
- Soort:
- kalfsvlees
Ingrediënten
- ansjovisfilet
- broodjes zonder korst
- citroenrasp
- citroensap
- eidooier
- kalfsschouder gemalen
- kappertjes
- kruidnagel
- laurier
- melk
- mergpijp
- noedels
- nootmuskaat
- room
- runderbouillon
- soepgroenten
- vleesbotten
- zout
- zwarte peper
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.