Gebratene Ente mit Rotkohlsalat und Kartoffelküchlein / Gebakken eend met rode koolsalade en aardappelkoekjes
★
★
★
★
★
Een recept van Eckart Witzigmann.
U vindt dit recept op pagina 110 in Kochen für zwei .
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- gevogelte
Ingrediënten
- aardappelkoekjes
- bruine eendenfond
- eend
- eendenafsnijsel
- eendeningewanden
- eendenvet
- geglaceerde rettich
- gevogeltefond
- honing
- knoflook
- majoraan
- peper
- rode koolsalade
- sjalot met schil
- szechuanpeper
- tijm
- ui
- witte wijnazijn
- wortel
- zout
- zure appel
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.