Gebratene Jakobsmuscheln mit Radicchio und Rote-Bete-Salat / Gebakken coqulles met radicchio en rode bietensalade
★
★
★
★
★
Een recept van Eckart Witzigmann.
U vindt dit recept op pagina 126 in Kochen für zwei .
- Gang:
- voorgerecht
- Soort:
- salade / schaal- en schelpdieren
- Bereidingstijd:
- 90 minuten
Ingrediënten
- coquilles
- fleur de sel
- frambozenvinaigrette
- karwij
- kruidnagel
- laurier
- olijfolie
- peper
- radicchio rosso tardivo di treviso
- radicchio variegato di castelfranco
- rode biet
- rode wijndruiven
- ui
- vruchtenazijn
- walnoten
- zout
- zwarte truffel
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.