Rotbarbenfilet mit Oliven-Mozzarella-Kruste auf kalter grüner Tomatensuppe / Zeebarbeelfilet met olijf-mozzarellakorst op koude groene tomatensoep
★
★
★
★
★
Een recept van Harald Wohlfahrt.
U vindt dit recept op pagina 36 in 45 geniale rezepten .
- Keuken:
- Mediterraans / Frans / Duits
- Soort:
- soep/bouillon / vis
- Bereidingstijd:
- 150 minuten
Ingrediënten
- basilicumstelen
- fleur de sel
- groene tomaten
- kippenfond
- knoflook
- olijfolie
- soepgroente voor groene tomatensoep
- tabasco
- tijm
- zeebarbeelfilet
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.