Rotbarbenfilet mit Oliven-Mozzarella-Kruste auf kalter grüner Tomatensuppe / Zeebarbeelfilet met olijf-mozzarellakorst op koude groene tomatensoep

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 36 in 45 geniale rezepten .

Keuken:
Mediterraans / Frans / Duits
Soort:
soep/bouillon / vis
Bereidingstijd:
150 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Ansjovis met gegrilde courgette

Een recept uit Bart van Olphen - Vis uit Blik

Papa al pomodore met basilicum

delicious. magazine - 2014-06

Basilicumsorbet

Een recept uit Dieter Müller - Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd

Basilicum(stelen)olie

Serveersuggestie Basilicum(stelen)olie