45 geniale rezepten
Der Feinschmecker bookazine nr. 9
We hebben 207 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals 45 geniale rezepten , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Aantekeningen
bij dit boek
Na een leerperiode onder andere bij Tantris van Witzigmann, werd Wohlfahrt in 1978 aangesteld bij de Schwarzwaldstube waar hij vanaf 1980 als chef werkte. Vanaf 1992 heeft hij daar 25 jaar lang 3 Michelinsterren gehad. Een onderscheiding die ook zijn opvolger kon handhaven ondanks een grote brand die het restaurant in 2020 gedeeltelijk in de as legde. Wohlfahrt wordt gezien als de beste kok van Duitsland in de eerste 2 decennia van de 21e eeuw.
- ongeveer 4 jaar geleden door Thomas de Beer geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit 45 geniale rezepten
Een greep uit de 207 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: bleekselderij, boter, laurier, lavendelhoning, peper, pimentkorrels, prei, sjalotten, varkenskotelet en wortel
Keuken: Frans
Soort: varkensvlees
Ingrediënten: boter, eekhoorntjesbroodpoeder, griesmeel, melk, slagroom, zout en zwarte peper
Keuken: Frans
Soort: pasta, rijst, granen en deegwaren
Ingrediënten: droge witte wijn, honing, rabarber, rabarberpuree en suiker
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: boter, dragon, gedroogde chilipeper, knoflook, korianderkorrels, schaaldierkarkassen, steranijs, tijm en zwarte peper
Keuken: Frans
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: boter, butternutpompoen, gekarameliseerde hazelnoten, gevogeltefond, knoflook, muskaatpompoen, pijnboompitten, pompoenpitten, room, sjalotten, suiker en tijm
Keuken: Frans / Duits
Soort: noten en zaden / groente
Ingrediënten: bloem, ei, gist, kruidenmengsel grande caravan, melk, olijfolie, suiker en zout
Keuken: Frans / Deens
Ingrediënten: espressopoeder, lecitine, melk, suiker en water
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: boter, morieljes, bladpeterselie, sjalot, zout en zwarte peper
Keuken: Frans
Soort: paddenstoelen
Ingrediënten: bladgoud, chocoladekrokant, gelatine, hazelnootpraliné, koude espresso, melk, mini muscuvadosavarins, room, sorbet van peer en jeneverbes en sterke espressokoffie
Keuken: Frans / Duits
Ingrediënten: cayennepeper, citroensap, fleur de sel, gembersiroop, koriander, limoensap, rijstazijn, sesamolie, sojaolie en sojasaus
Keuken: Aziatisch / Frans
Soort: vinaigrette
Ingrediënten: bloemkool, boter, citroensap, licht gerookt buikspek, nootmuskaat, peper, water en zout
Keuken: Frans
Soort: groente
Ingrediënten: anijszaad, bakpoeder, bloem, boter, ei, sambuca, suiker, vanillesuiker en walnoten
Keuken: Frans
Soort: koek en gebak / vegetarisch
Ingrediënten: bleekselderij, boter, bruine kalfsfond, droge witte wijn, morieljes, olijfolie, rabarbercompote, rozemarijn, sjalotten, snijbiet, tijm, varkensbotten, varkenscarré, wortel, zout en zwarte peper
Keuken: Frans
Soort: varkensvlees
Ingrediënten: limoensap, mango en poedersuiker
Keuken: Frans
Soort: vegan / ijs
Ingrediënten: balsamisco, basilicum, bladerdeeg, cipollini ui, eidooier, knoflook, lavendel, lavendelhoning, olijfolie, olivetti-tomaten, pijnboompitten, rozemarijn, tijm, zeezout en zwarte peper
Keuken: Frans / Italiaans
Soort: hartige taart / vegetarisch
Ingrediënten: basilicum, kerriepoeder, room, visfond en voorgegaarde mosselen
Keuken: Frans
Soort: soep/bouillon / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: boter, espressopoeder, melk, pure chocolade 64 procent cacao, room, suiker en water
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: boter, gevogeltefond, parmezaanse kaas, snijbiet, zout en zwarte peper
Keuken: Frans
Soort: groente
Ingrediënten: amandelmeel, anijszaad, bloem, boter, citroenrasp, rietsuiker en zout
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch / condiment
Ingrediënten: boter, dragon, ei, gefrituurde paarse aardappelschillen, grof zeezout, la ratte aardappel, selderijpuree, sojaolie, truffelboter, truffels en zwarte peper
Keuken: Frans
Soort: eieren, kaas en zuivel / groente / samengestelde boter
Toon alle 207 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9783834285508
ISBN10
3834285501