45 geniale rezepten
Der Feinschmecker bookazine nr. 9
We hebben 207 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals 45 geniale rezepten , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Aantekeningen
bij dit boek
Na een leerperiode onder andere bij Tantris van Witzigmann, werd Wohlfahrt in 1978 aangesteld bij de Schwarzwaldstube waar hij vanaf 1980 als chef werkte. Vanaf 1992 heeft hij daar 25 jaar lang 3 Michelinsterren gehad. Een onderscheiding die ook zijn opvolger kon handhaven ondanks een grote brand die het restaurant in 2020 gedeeltelijk in de as legde. Wohlfahrt wordt gezien als de beste kok van Duitsland in de eerste 2 decennia van de 21e eeuw.
- meer dan 3 jaar geleden door Thomas de Beer geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit 45 geniale rezepten
Een greep uit de 207 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: acaciahoning, babyananas, citroengras, citroengrasstengel, frambozengelei, ingelegde paprika, limoenrasp, limoensap, limoensorbet, macadamianoten, munt, olijfolie, schil van ingelegde limoen en suiker
Keuken: Frans
Soort: vegan / fruit
Ingrediënten: agar-agar, espressopoeder, melkgelei, room, suiker en water
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: bruine suiker, fleur de sel, glasnoedelsalade, groene shiso, karwijzaad, koriandervinaigrette, laurier, rode shiso, sojaolie, steranijs, tijm, tobikko-kaviaar, tonijnfilet, venkelzaad en zwarte peperkorrels
Keuken: Japans / Frans / Duits
Soort: vis
Ingrediënten: fleur de sel, groene olijven, mosterdzaad, pommerymosterd, prei, tomaten en zwarte peperkorrels
Keuken: Frans
Soort: groente / boter en olie
Ingrediënten: bleekselderij, boter, droge witte wijn, kruiden, prei, sjalot en wortel
Keuken: Frans
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: espressopoeder, karamel, slagroom en water
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: eekhoorntjesbrood, fleur de sel, groente, laurier, polenta, rozemarijn, runderbouillon, runderwang, tijm en truffelsaus
Keuken: Frans / Duits
Soort: rundvlees
Ingrediënten: bloem, boter, cacaopoeder, chocoladepareltjes, ei, hazelnoot, guanaja-chocolademousse, hazelnootolie, honing, kandij van citrusjulienne, mandarijnfilet, mandarijngelei, peperkoekkruiden, pure chocolade, rietsuiker, sinaasappelrasp, suiker en wafelhoorntjes
Keuken: Frans
Soort: koek en gebak
Ingrediënten: bieslook, boter, fleur de sel, geklaarde boter, jeneverbessen, knolraapjes, laurier, ossenhaas, prei-cannelloni, rode wijn, runderfond, rundermerg, sjalot-truffelkorst, tijm en zwarte peper
Keuken: Frans
Soort: rundvlees
Ingrediënten: casinobrood en foie gras mi-cuit
Keuken: Frans
Ingrediënten: bladgoud, chocoladekrokant, gelatine, hazelnootpraliné, koude espresso, melk, mini muscuvadosavarins, room, sorbet van peer en jeneverbes en sterke espressokoffie
Keuken: Frans / Duits
Ingrediënten: court-bouillon en rivierkreeftjes
Keuken: Frans
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: gemberpoeder, kaneelstokje, kardemompoeder, kerriepoeder, room, suikeroplossing, valrhona guanaja en vanillepoeder
Keuken: Frans
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: carabinero-gambas, citroengras, fleur de sel, garnalenfond, geklaarde bouillon met garnituur, gember, korianderstengel, reuzengarnalen en zwarte peper
Keuken: Aziatisch / Frans
Soort: soep/bouillon / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: boter, droge witte wijn, noilly prat, sjalot en visfond
Keuken: Frans
Soort: saus
Ingrediënten: citroensap, eidooier, fleur de sel, knoflook, olijfolie, saffraandraadjes, tabasco, witte wijn en zwarte peper
Keuken: Frans
Soort: saus
Ingrediënten: barolo, boter, bruine runderjus, fleur de sel, garnituur bij fijne rib, laurier, plantaardige olie, runderribstuk, sjalotten, tijm, tomatencompotte en zwarte peper
Keuken: Frans / Duits
Soort: rundvlees
Ingrediënten: espressopoeder, lecitine, melk, suiker en water
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: bleekselderij, boter, citroengras, droge witte wijn, gember, pimentkorrels, sjalot, steranijs, wortel en zwarte peper
Keuken: Aziatisch / Frans / Duits
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: boter, fleur de sel, melk, nootmuskaat, room, topinamboer en zwarte peper
Keuken: Frans
Soort: groente
Toon alle 207 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9783834285508
ISBN10
3834285501