45 geniale rezepten
Der Feinschmecker bookazine nr. 9
We hebben 207 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals 45 geniale rezepten , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Aantekeningen
bij dit boek
Na een leerperiode onder andere bij Tantris van Witzigmann, werd Wohlfahrt in 1978 aangesteld bij de Schwarzwaldstube waar hij vanaf 1980 als chef werkte. Vanaf 1992 heeft hij daar 25 jaar lang 3 Michelinsterren gehad. Een onderscheiding die ook zijn opvolger kon handhaven ondanks een grote brand die het restaurant in 2020 gedeeltelijk in de as legde. Wohlfahrt wordt gezien als de beste kok van Duitsland in de eerste 2 decennia van de 21e eeuw.
- ongeveer 4 jaar geleden door Thomas de Beer geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit 45 geniale rezepten
Een greep uit de 207 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: boter, cantharellen, cantharellen als bijlage, casinobrood, kastanjes, knoflook, bladpeterselie, room, sjalot, speenvarkenborst, spruitjes, varkensborst, varkensjus, varkensnek, vulling en bijlage van spruitjes, zout, zwarte peper en zwarte truffel
Keuken: Frans
Soort: varkensvlees
Ingrediënten: druivensuiker, jeneverbessen, perenpuree met 10 procent suiker en suiker
Keuken: Frans
Soort: vegan / sorbet
Ingrediënten: blauw maanzaad, bramen, bruine rum, eiwit, filodeeg, frituurolie, marsepein, passievruchtenpulp en physalis
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: gele paprika, groene paprika, knoflook, olijfolie en rode paprika
Keuken: Frans
Soort: vegan
Ingrediënten: arabicakoffiebonen, biscotti, boter, cichoreizaad, eidooier, eiwit, hazelnoot, kardemomcrème, kardemonkapsel, koffiebonen, lijsterbesblad, melk, melk chocoladecouverture, rietsuiker en suiker
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch / ijs
Ingrediënten: bleekselderij, boter, fleur de sel, hopscheuten, knoflook, bladpeterselie, prei, sjalot, tomaten, wortel en zwarte peperolie
Keuken: Frans
Soort: groente
Ingrediënten: gele paprika, gevogeltefond, glasnoedels, prei, rode paprika, shiitakehoedjes en sojaolie
Keuken: Aziatisch / Frans
Soort: salade / noedels
Ingrediënten: boter, espressopoeder, melk, pure chocolade 64 procent cacao, room, suiker en water
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: fenegriekzaad, gedroogde chilipeper, gemalen gedroogde tomatenpaprika, groene kardemompeulen, kaneelpoeder, komijnzaad, kruidnagel, nootmuskaat, wit sesamzaad en zoet paprikapoeder
Keuken: Frans
Soort: kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Ingrediënten: citroensap, gelatine, mandarijnensap en suiker
Keuken: Frans
Soort: schuim/mousse/gelei
Ingrediënten: akamitonijn, basilicum, basissaus voor tonijn, kapperappel, kappertjes, olijfolie en taggiasca-olijven
Keuken: Mediterraans / Frans
Soort: vis
Ingrediënten: bloemige aardappel, fleur de sel, geklaarde boter, koriander en zwarte peper
Keuken: Frans
Soort: aardappelgerecht
Ingrediënten: geleisuiker, physalispuree en sinaasappelsap
Keuken: Frans
Soort: vegan / jam
Ingrediënten: citroenschil, kaneelstokje, kersensap, lavendel, rozemarijn, suiker en water
Keuken: Frans
Soort: saus/dressing/jus / vegan
Ingrediënten: gefrituurde basilcumbladeren, gele minipaprika, knoflook, laurier, miniartisjokken, miniaubergine, minicourgette, minivenkel, olijfolie, olijfvinaigrette, parmezaanse kaas, rode minipaprika, rozemarijn, sherry-struiktomaten, shiitake, tijm, zout en zwarte peper
Keuken: Mediterraans / Frans
Soort: salade / vegetarisch / groente
Ingrediënten: amandelmeel, bloem, boter, cacaopoeder, maïzena, poedersuiker, speculaaskruiden en zout
Keuken: Frans
Soort: koek en gebak / vegetarisch
Ingrediënten: citroensap, lange peper, roze grapefruitsap, roze peper, sichuanpeper, staartpeper, suikeroplossing en water
Keuken: Frans
Soort: saus/dressing/jus / vegan
Ingrediënten: boter, gemalen spekulaas, glucosesiroop, honing, poedersuiker en suiker
Keuken: Frans
Soort: koek en gebak
Ingrediënten: citroenmelisse, citroensap, esdoornsiroop, fleur de sel, limoensap, mosselfond, olijfolie, visfond en zwarte peper
Keuken: Frans
Soort: vinaigrette
Ingrediënten: algenschuim en garnituur, bleekselderij, bouchot mosselen, droge witte wijn, geklaarde mosselfonds, knoflook, olijfolie, pernod, sjalotten, tijm, venusschelpen, wortel en zwarte peperkorrels
Keuken: Frans
Soort: bouillon / schaal- en schelpdieren
Toon alle 207 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9783834285508
ISBN10
3834285501