45 geniale rezepten
Der Feinschmecker bookazine nr. 9
We hebben 207 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals 45 geniale rezepten , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Aantekeningen
bij dit boek
Na een leerperiode onder andere bij Tantris van Witzigmann, werd Wohlfahrt in 1978 aangesteld bij de Schwarzwaldstube waar hij vanaf 1980 als chef werkte. Vanaf 1992 heeft hij daar 25 jaar lang 3 Michelinsterren gehad. Een onderscheiding die ook zijn opvolger kon handhaven ondanks een grote brand die het restaurant in 2020 gedeeltelijk in de as legde. Wohlfahrt wordt gezien als de beste kok van Duitsland in de eerste 2 decennia van de 21e eeuw.
- meer dan 2 jaar geleden door Thomas de Beer geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit 45 geniale rezepten
Een greep uit de 207 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: kleine artisjokken, olijfolie, rozemarijn en tijm
Keuken: Frans
Soort: groente
Ingrediënten: babyananas, ingelegde limoenjulienne, kaneel en poedersuker, lichees, limoensap, mango, papaya, passievruchtenpulp en pectine
Keuken: Frans
Soort: vegan / fruit
Ingrediënten: boter, gevogeltefond, kievitsbonen, olijfolie, suiker, tuinbonen, witte bonen, witte ui, wortel met groen, zout en zwarte peper
Keuken: Frans
Soort: groente
Ingrediënten: artisjokken, boter, fleur de sel, gevogeltefarce, knoflook, lamsjus, lamszwezerik, morieljes, olijfolie, polenta, salieblaadjes, sjalot, zuiglamnieren, zuiglamsschouder en zwarte peper
Keuken: Frans
Soort: lamsvlees
Ingrediënten: citroengras, gember, gevogeltefond, knoflook, laurier, olijfolie, peper, sojasaus, tijm, varkensbuik, varkensvlees, zout en zwoerd
Keuken: Aziatisch / Frans
Ingrediënten: amandelmelksneeuw, anijsstrooisel, chocoladespiralen, gelatine, koffiebonen, koffie-granité, mascarpone, physalisjam, ristretto, rozenbotteljam en suiker
Keuken: Frans
Ingrediënten: boter, gelei van lamsfond, komijn-korianderkruim, kruidenbrood, kruidenmengsel grande caravan, lamsrugfilet, lavendel, rozemarijn en tijm
Keuken: Frans
Soort: lamsvlees
Ingrediënten: boter, gevogeltefond, parmezaanse kaas, snijbiet, zout en zwarte peper
Keuken: Frans
Soort: groente
Ingrediënten: boter, champignons, droge witte wijn, knoflook, sjalotten, venkel en zwarte peper
Keuken: Frans
Soort: bouillon / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: cayennepeper, citroensap, fleur de sel, gembersiroop, koriander, limoensap, rijstazijn, sesamolie, sojaolie en sojasaus
Keuken: Aziatisch / Frans
Soort: vinaigrette
Ingrediënten: gele paprika, gevogeltefond, glasnoedels, prei, rode paprika, shiitakehoedjes en sojaolie
Keuken: Aziatisch / Frans
Soort: salade / noedels
Ingrediënten: bloemkool, boter, citroensap, licht gerookt buikspek, nootmuskaat, peper, water en zout
Keuken: Frans
Soort: groente
Ingrediënten: eidooier, geslagen room, guanaja chocolade, room en suikersiroop
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: carabinero-gambas, citroengras, fleur de sel, garnalenfond, geklaarde bouillon met garnituur, gember, korianderstengel, reuzengarnalen en zwarte peper
Keuken: Aziatisch / Frans
Soort: soep/bouillon / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: boter, gemalen spekulaas, glucosesiroop, honing, poedersuiker en suiker
Keuken: Frans
Soort: koek en gebak
Ingrediënten: amandelmelksiroop en melk
Keuken: Frans
Soort: schuim/mousse/gelei / vegetarisch
Ingrediënten: bloemige aardappel, fleur de sel, geklaarde boter, koriander en zwarte peper
Keuken: Frans
Soort: aardappelgerecht
Ingrediënten: acaciahoning, babyananas, citroengras, citroengrasstengel, frambozengelei, ingelegde paprika, limoenrasp, limoensap, limoensorbet, macadamianoten, munt, olijfolie, schil van ingelegde limoen en suiker
Keuken: Frans
Soort: vegan / fruit
Ingrediënten: citroensap, frambozenpuree, gelatine en suiker
Keuken: Frans
Soort: saus
Ingrediënten: boter, fleur de sel, melk, polenta-griesmeel, zwarte olijven en zwarte peper
Keuken: Frans
Soort: pasta, rijst, granen en deegwaren
Toon alle 207 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9783834285508
ISBN10
3834285501