45 geniale rezepten
Der Feinschmecker bookazine nr. 9
We hebben 207 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals 45 geniale rezepten , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Aantekeningen
bij dit boek
Na een leerperiode onder andere bij Tantris van Witzigmann, werd Wohlfahrt in 1978 aangesteld bij de Schwarzwaldstube waar hij vanaf 1980 als chef werkte. Vanaf 1992 heeft hij daar 25 jaar lang 3 Michelinsterren gehad. Een onderscheiding die ook zijn opvolger kon handhaven ondanks een grote brand die het restaurant in 2020 gedeeltelijk in de as legde. Wohlfahrt wordt gezien als de beste kok van Duitsland in de eerste 2 decennia van de 21e eeuw.
- meer dan 3 jaar geleden door Thomas de Beer geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit 45 geniale rezepten
Een greep uit de 207 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: baby-ananas, lichees, limoensap, mango, papaya, passievruchtenpulp, pectine as 502, rood gekleurde gekandeerde limoenjulienne en suiker
Keuken: Frans
Soort: vegan / fruit
Ingrediënten: citroengras, citroentijm, citroentijm-honinglak, fleur de sel, gember, groente, kalfsfond, knoflook, korianderkorels, laurier, mirin, olijfolie, sake, sichuanpeper, sojasaus, steranijs, varkensbuik en varkensjus
Keuken: Aziatisch / Frans / Duits
Soort: varkensvlees
Ingrediënten: fleur de sel, geklaarde boter, knolraap met groen, rapen, rode biet, wasabipasta, wortel, zout en zwarte peperolie
Keuken: Frans
Soort: groente
Ingrediënten: boter, eendenlevercroutons, eendenleverflan, fleur de sel, garnituur voor schorsenerenvelouté, geklopte room, gemalen zwarte peper, knoflook, lichte gevogeltefond, room, schorseneren, sjalotten en truffeljus
Keuken: Frans / Duits
Ingrediënten: bleekselderij, boter, bouchot mosselen, cayennepeper, citroengras, droge witte wijn, fleur de sel, gember, korianderkorrels, pimentkorrels, prei, room, sjalotten, steranijs, wortel en zwarte peper
Keuken: Frans
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: aardappel-korianderpuree, boter, cayennepeper, eiwit, fleur de sel, korianderblaadjes, langoustine, mosselen, mosselfond, room, zonnevis en zwarte peper
Keuken: Frans
Soort: schaal- en schelpdieren / vis
Ingrediënten: bruine rijstazijn, citroengras, kippenfond, olijfolie, sojasaus, tomaten en witte wijn
Keuken: Aziatisch / Frans
Soort: saus
Ingrediënten: chocoladecrumble, geglaceerde peren, melk, room, suiker en taïnorichocolade
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: aardappelpuree, boter, citroensap, gevogeltefond, groente, kalfsfond, nootmuskaat, parmaham, pijnboompitten, room, schorseneren, suiker en zout
Keuken: Frans
Soort: varkensvlees
Ingrediënten: citroengras, citroenrasp, korianderblaadjes, korianderkorels, steranijs, suikeroplossing, water en witte kardemompeulen
Keuken: Aziatisch / Frans
Soort: saus/dressing/jus / vegan
Ingrediënten: boter, groentefond, licht gerookt buikspek, olijfolie, rozemarijn, salie en witte wijn
Keuken: Frans
Soort: vinaigrette
Ingrediënten: druivenpitolie, knolselderij, laurier, pimentkorrels, prei, rode wijn, rozemarijn, runderstaartstuk, sjalotten, vleesafsnijsel, witte peperkorrels en zomerwortel
Keuken: Frans
Soort: rundvlees
Ingrediënten: limoenrasp, limoensap, magere kwark en siroop
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch / ijs
Ingrediënten: ananasblokjes, boter, cayennepeper, mangoblokjes, mango, rode ui, roze peper en suiker
Keuken: Frans
Soort: vegan / chutney
Ingrediënten: gekookte bloemkool, groentefond, kalfsfond, kippenfond en room
Keuken: Frans
Soort: groente
Ingrediënten: basilicum, champagneazijn, dragonstelen, fleur de sel, gelatine, knoflook, koriander, pesto genovese, pruimtomaat, rozemarijn, witte balsamicoazijn en zwarte peper
Keuken: Frans
Soort: schuim/mousse/gelei
Ingrediënten: avocado, cayennepeper, gember, gembersiroop, knoflook, koriander, rijstazijn, rode peperoni, sjalot, vijfkruidenpoeder, zout en zwarte peper
Keuken: Frans
Soort: condiment
Ingrediënten: araguani-chocolade, framboos, frambozengelei, melk, munt en room
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: amandelsiroop, amaretto, koffiesiroop, suikersiroop en warme koffie
Keuken: Frans
Soort: vegan / ijs
Ingrediënten: boter, gemalen spekulaas, glucosesiroop, honing, poedersuiker en suiker
Keuken: Frans
Soort: koek en gebak
Toon alle 207 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9783834285508
ISBN10
3834285501