45 geniale rezepten
Der Feinschmecker bookazine nr. 9
We hebben 207 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals 45 geniale rezepten , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Aantekeningen
bij dit boek
Na een leerperiode onder andere bij Tantris van Witzigmann, werd Wohlfahrt in 1978 aangesteld bij de Schwarzwaldstube waar hij vanaf 1980 als chef werkte. Vanaf 1992 heeft hij daar 25 jaar lang 3 Michelinsterren gehad. Een onderscheiding die ook zijn opvolger kon handhaven ondanks een grote brand die het restaurant in 2020 gedeeltelijk in de as legde. Wohlfahrt wordt gezien als de beste kok van Duitsland in de eerste 2 decennia van de 21e eeuw.
- bijna 4 jaar geleden door Thomas de Beer geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit 45 geniale rezepten
Een greep uit de 207 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: bloemige aardappel, fleur de sel, geklaarde boter, koriander en zwarte peper
Keuken: Frans
Soort: aardappelgerecht
Ingrediënten: boter, calamaretti, chilidraadjes, citroenmelisse, droge witte wijn, knoflook, mosselen, mosselfond, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterseliepesto, risottorijst, sjalot, visfond en zout
Keuken: Frans
Soort: risotto
Ingrediënten: bieslook, bleekselderij, champignons, dillestelen, dragonstelen, eiwit, fleur de sel, gelatine, imperial-kaviaar, kervel, mosselfond, noilly prat, prei, snoekbaarsfilet, tomaten, witte wijn en wortel
Keuken: Frans
Soort: bouillon
Ingrediënten: aardappel-korianderpuree, boter, cayennepeper, eiwit, fleur de sel, korianderblaadjes, langoustine, mosselen, mosselfond, room, zonnevis en zwarte peper
Keuken: Frans
Soort: schaal- en schelpdieren / vis
Ingrediënten: fenegriekzaad, gedroogde chilipeper, gemalen gedroogde tomatenpaprika, groene kardemompeulen, kaneelpoeder, komijnzaad, kruidnagel, nootmuskaat, wit sesamzaad en zoet paprikapoeder
Keuken: Frans
Soort: kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Ingrediënten: edelsauer px azijn van gegenbauer, gelatine, lamsfond en oude sherry-azijn
Keuken: Frans
Soort: schuim/mousse/gelei
Ingrediënten: boter, foie gras de canard, gemalen zwarte peper, grof zeezout, kerveltop, knoflook en witbrood
Keuken: Frans
Soort: gevogelte / orgaanvlees
Ingrediënten: druivensuiker, jeneverbessen, perenpuree met 10 procent suiker en suiker
Keuken: Frans
Soort: vegan / sorbet
Ingrediënten: algenschuim en garnituur, bleekselderij, bouchot mosselen, droge witte wijn, geklaarde mosselfonds, knoflook, olijfolie, pernod, sjalotten, tijm, venusschelpen, wortel en zwarte peperkorrels
Keuken: Frans
Soort: bouillon / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: eidooier, geslagen room, guanaja chocolade, room en suikersiroop
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: boter, fleur de sel, knoflook, laurier, olijfolie, perigordtruffels, sjalotten, tijm, witbroodkruim en zwarte peper
Keuken: Frans / Turks
Ingrediënten: boter, citroensap, suiker, wortel en zout
Keuken: Frans
Soort: groente
Ingrediënten: bleekselderij, knoflook, lamsfond, laurier, olijfolie, oude balsamicoazijn, peper, prei, rode wijn, rozemarijn, sjalotten, tijm en zout
Keuken: Frans
Soort: saus
Ingrediënten: citroengras, citroenrasp, korianderblaadjes, korianderkorels, steranijs, suikeroplossing, water en witte kardemompeulen
Keuken: Aziatisch / Frans
Soort: saus/dressing/jus / vegan
Ingrediënten: citroensap, eiwitpoeder, forelkaviaar, imperial-kaviaar, melk, mosselgelei en nori-algen
Keuken: Frans
Soort: schuim/mousse/gelei
Ingrediënten: bleekselderij, boter, bouchot mosselen, droge witte wijn, gemalen kardemom, golden delicious, peper en sjalot
Keuken: Frans
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: abrikozensiroop, agar-agar, fruitcocktail, gelatine, gellan, lichee-granité, licheeschil, matchathee, perensiroop en rood gekandeerde sinaasappeljulienne
Keuken: Aziatisch / Frans
Ingrediënten: basilicum, citroen-olijfolie, gefrituurde basilcumbladeren, oventomaten, oventomaten met de smaak van gedroogde tomaten, penne, picodon, pijnappelpitten, tomatensaus van rauwe tomaten en warme kerstomaten
Keuken: Frans
Soort: pasta/noodles / groente
Ingrediënten: boter, eendenlevercroutons, eendenleverflan, fleur de sel, garnituur voor schorsenerenvelouté, geklopte room, gemalen zwarte peper, knoflook, lichte gevogeltefond, room, schorseneren, sjalotten en truffeljus
Keuken: Frans / Duits
Ingrediënten: boter, droge witte wijn, noilly prat, sjalot en visfond
Keuken: Frans
Soort: saus
Toon alle 207 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9783834285508
ISBN10
3834285501