45 geniale rezepten
Der Feinschmecker bookazine nr. 9
We hebben 207 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals 45 geniale rezepten , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Aantekeningen
bij dit boek
Na een leerperiode onder andere bij Tantris van Witzigmann, werd Wohlfahrt in 1978 aangesteld bij de Schwarzwaldstube waar hij vanaf 1980 als chef werkte. Vanaf 1992 heeft hij daar 25 jaar lang 3 Michelinsterren gehad. Een onderscheiding die ook zijn opvolger kon handhaven ondanks een grote brand die het restaurant in 2020 gedeeltelijk in de as legde. Wohlfahrt wordt gezien als de beste kok van Duitsland in de eerste 2 decennia van de 21e eeuw.
- bijna 4 jaar geleden door Thomas de Beer geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit 45 geniale rezepten
Een greep uit de 207 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: citroensap, groentefond, peper, tomaten en zout
Keuken: Frans
Ingrediënten: espressopoeder, gehomogeniseerde melk, kappa, suiker, verkruimelde chocoladekoek en water
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: basilicum, kerriepoeder, room, visfond en voorgegaarde mosselen
Keuken: Frans
Soort: soep/bouillon / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: bijlage, olijfolie en spareribs
Keuken: Frans
Soort: varkensvlees
Ingrediënten: basilicumstelen, fleur de sel, groene tomaten, kippenfond, knoflook, olijfolie, soepgroente voor groene tomatensoep, tabasco, tijm en zeebarbeelfilet
Keuken: Mediterraans / Frans / Duits
Soort: soep/bouillon / vis
Ingrediënten: fleur de sel, groene olijven, mosterdzaad, pommerymosterd, prei, tomaten en zwarte peperkorrels
Keuken: Frans
Soort: groente / boter en olie
Ingrediënten: groentefond, kalfsfond, kippenfond en tomatenpuree
Keuken: Frans
Soort: saus
Ingrediënten: citroengras, courgette, eiwit, enokipaddestoelen, fleur de sel, garnalenfond, garnalenkoppen, garnalenpantsers, gember, korianderblaadjes, peultjes, prei, rode chilipeper, shiitakes, taugé, venkel en wortel
Keuken: Frans
Soort: bouillon
Ingrediënten: citroenschil, grenadine, limoenschil, sinaasappelschil, suiker en suikersiroop
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch / condiment
Ingrediënten: boter, gevogeltefond, slagroom, truffel, truffeljus, witte wijn, zout en zwarte peper
Keuken: Frans
Soort: samengestelde boter
Ingrediënten: citroenmelisse, citroensap, esdoornsiroop, fleur de sel, limoensap, mosselfond, olijfolie, visfond en zwarte peper
Keuken: Frans
Soort: vinaigrette
Ingrediënten: aubergine, gele courgette, gele paprika, groene courgette, knoflook, olijfolie, peper, rode paprika, rozemarijn, tijm en zout
Keuken: Frans
Soort: groente
Ingrediënten: champagneazijn, druivenpitolie, fleur de sel, groentefond, peper en sherryazijn
Keuken: Frans
Soort: saus/dressing/jus
Ingrediënten: kleine artisjokken, olijfolie, rozemarijn en tijm
Keuken: Frans
Soort: groente
Ingrediënten: basilicum, fleur de sel, knoflook, olijfoliebrood, oude balsamicoazijn, pruimtomaten, sjalot en zwarte peper
Keuken: Frans
Soort: vegan
Ingrediënten: bieslook, bloemige aardappel, fleur de sel, nootmuskaat, prei, rundermerg, zout en zwarte peper
Keuken: Frans
Soort: groente
Ingrediënten: boter, foie gras de canard, gemalen zwarte peper, grof zeezout, kerveltop, knoflook en witbrood
Keuken: Frans
Soort: gevogelte / orgaanvlees
Ingrediënten: anijszaad, bakpoeder, bloem, boter, ei, sambuca, suiker, vanillesuiker en walnoten
Keuken: Frans
Soort: koek en gebak / vegetarisch
Ingrediënten: daslook, olijfolie, parmezaanse kaas, pijnboompitten, rucola, waterkers en zuring
Keuken: Frans
Soort: saus
Ingrediënten: bloem, boter, eendenlever, fleur de sel, ingelegde groene walnoten, zout en zwarte peper
Keuken: Frans
Soort: gevogelte / orgaanvlees / noten
Toon alle 207 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9783834285508
ISBN10
3834285501