45 geniale rezepten
Der Feinschmecker bookazine nr. 9
We hebben 207 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals 45 geniale rezepten , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Aantekeningen
bij dit boek
Na een leerperiode onder andere bij Tantris van Witzigmann, werd Wohlfahrt in 1978 aangesteld bij de Schwarzwaldstube waar hij vanaf 1980 als chef werkte. Vanaf 1992 heeft hij daar 25 jaar lang 3 Michelinsterren gehad. Een onderscheiding die ook zijn opvolger kon handhaven ondanks een grote brand die het restaurant in 2020 gedeeltelijk in de as legde. Wohlfahrt wordt gezien als de beste kok van Duitsland in de eerste 2 decennia van de 21e eeuw.
- meer dan 3 jaar geleden door Thomas de Beer geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit 45 geniale rezepten
Een greep uit de 207 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: basilicumstelen, fleur de sel, groene tomaten, kippenfond, knoflook, olijfolie, soepgroente voor groene tomatensoep, tabasco, tijm en zeebarbeelfilet
Keuken: Mediterraans / Frans / Duits
Soort: soep/bouillon / vis
Ingrediënten: chocoladesplinters, espressopoeder, iota carrageen, melk, suiker en water
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: bruine gevogeltefond, cognac, eendenleverparfait, eidooier, madeira, port, room, truffeljus, zout en zwarte peper
Keuken: Frans
Soort: gevogelte / orgaanvlees
Ingrediënten: boter, droge witte wijn, noilly prat, sjalot en visfond
Keuken: Frans
Soort: saus
Ingrediënten: boter, calamaretti, chilidraadjes, citroenmelisse, droge witte wijn, knoflook, mosselen, mosselfond, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterseliepesto, risottorijst, sjalot, visfond en zout
Keuken: Frans
Soort: risotto
Ingrediënten: bleekselderij, couscous, fleur de sel, kerstomaat, korianderpuree, lamscarré, lamsjus, olijfolie, peper, rozemarijn, schil van ingelegde limoen, sjalotten en wortel
Keuken: Frans / Duits / Noord-Afrikaans
Soort: lamsvlees
Ingrediënten: foie-grascroutons, gerookt spek, gevogeltefond, groentefond, kalfsfond, kardemom, ontbijtspek, pecannoten, peper, port en room
Keuken: Frans
Soort: noten
Ingrediënten: arachideolie, broccoli, cashewnoten, fleur de sel, knoflookchips, oestersaus, preiwit, rode chilipeper, sesamolie en zwarte peper
Keuken: Frans
Soort: groente
Ingrediënten: aubergine, basilicum, knoflook, olijfolie, peper, rozemarijn, sjalotten, tijm, witte wijnazijn en zout
Keuken: Frans
Soort: groente
Ingrediënten: boter, cantharellen, cantharellen als bijlage, casinobrood, kastanjes, knoflook, bladpeterselie, room, sjalot, speenvarkenborst, spruitjes, varkensborst, varkensjus, varkensnek, vulling en bijlage van spruitjes, zout, zwarte peper en zwarte truffel
Keuken: Frans
Soort: varkensvlees
Ingrediënten: azijn, balsamicoazijn, boter, brandewijn, cognac, eidooier, eiwit, espresso, fruit, koffie, kruiden, rum, suiker en valrhona guanaja
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: limoensap, mango en poedersuiker
Keuken: Frans
Soort: vegan / ijs
Ingrediënten: gele paprika, gevogeltefond, glasnoedels, prei, rode paprika, shiitakehoedjes en sojaolie
Keuken: Aziatisch / Frans
Soort: salade / noedels
Ingrediënten: bolcourgettes, couscous, fleur de sel, gele paprika, gevogeltefond, knoflook, koriander, olijfolie, prei, ras el hanout en rode paprika
Keuken: Frans
Soort: couscous
Ingrediënten: aardappelpuree, boter, citroensap, gevogeltefond, groente, kalfsfond, nootmuskaat, parmaham, pijnboompitten, room, schorseneren, suiker en zout
Keuken: Frans
Soort: varkensvlees
Ingrediënten: lange peper, sichuanpeper, staartpeper en zwarte sarawakpeper
Keuken: Frans
Soort: kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Ingrediënten: basilicum, citroen-olijfolie, gefrituurde basilcumbladeren, oventomaten, oventomaten met de smaak van gedroogde tomaten, penne, picodon, pijnappelpitten, tomatensaus van rauwe tomaten en warme kerstomaten
Keuken: Frans
Soort: pasta/noodles / groente
Ingrediënten: aspergesap, gemberpoeder, groentefond, oude balsamicoazijn, rode-bietenpuree, ruby port en witte wijn
Keuken: Frans
Soort: groente / samengestelde boter
Ingrediënten: boter, foie gras de canard, gemalen zwarte peper, grof zeezout, kerveltop, knoflook en witbrood
Keuken: Frans
Soort: gevogelte / orgaanvlees
Ingrediënten: aardappel, boter, fleur de sel, foie gras, peper, raapsteeltjes, sjalottenconfiture, verbena en zout
Keuken: Frans / Duits
Soort: groente
Toon alle 207 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9783834285508
ISBN10
3834285501