45 geniale rezepten
Der Feinschmecker bookazine nr. 9
We hebben 207 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals 45 geniale rezepten , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Aantekeningen
bij dit boek
Na een leerperiode onder andere bij Tantris van Witzigmann, werd Wohlfahrt in 1978 aangesteld bij de Schwarzwaldstube waar hij vanaf 1980 als chef werkte. Vanaf 1992 heeft hij daar 25 jaar lang 3 Michelinsterren gehad. Een onderscheiding die ook zijn opvolger kon handhaven ondanks een grote brand die het restaurant in 2020 gedeeltelijk in de as legde. Wohlfahrt wordt gezien als de beste kok van Duitsland in de eerste 2 decennia van de 21e eeuw.
- meer dan 3 jaar geleden door Thomas de Beer geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit 45 geniale rezepten
Een greep uit de 207 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: bleekselderij, knoflook, lamsfond, laurier, olijfolie, oude balsamicoazijn, peper, prei, rode wijn, rozemarijn, sjalotten, tijm en zout
Keuken: Frans
Soort: saus
Ingrediënten: boter, espressopoeder, ijs, melk, room, suiker en water
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: bruine rijstazijn, citroengras, kippenfond, olijfolie, sojasaus, tomaten en witte wijn
Keuken: Aziatisch / Frans
Soort: saus
Ingrediënten: bleekselderij, boter, citroengras, droge witte wijn, gember, pimentkorrels, sjalot, steranijs, wortel en zwarte peper
Keuken: Aziatisch / Frans / Duits
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: foie-grascroutons, gerookt spek, gevogeltefond, groentefond, kalfsfond, kardemom, ontbijtspek, pecannoten, peper, port en room
Keuken: Frans
Soort: noten
Ingrediënten: bleekselderij, boter, bouchot mosselen, droge witte wijn, gemalen kardemom, golden delicious, peper en sjalot
Keuken: Frans
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: boter, carabinero-gambas, gekarameliseerde hazelnoten, groente-truffelvinaigrette, kreeftcorail, perigordtruffels, reuzengarnalen, topinamboerpuree en truffeljus
Keuken: Frans
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: bladgoud, chocoladekrokant, gelatine, hazelnootpraliné, koude espresso, melk, mini muscuvadosavarins, room, sorbet van peer en jeneverbes en sterke espressokoffie
Keuken: Frans / Duits
Ingrediënten: gele paprika, rode paprika en suiker
Keuken: Frans
Soort: vegan / groente
Ingrediënten: arachideolie, broccoli, cashewnoten, fleur de sel, knoflookchips, oestersaus, preiwit, rode chilipeper, sesamolie en zwarte peper
Keuken: Frans
Soort: groente
Ingrediënten: geleisuiker, physalispuree en sinaasappelsap
Keuken: Frans
Soort: vegan / jam
Ingrediënten: gembersiroop, sojasaus, wit sesamzaad en zwarte sesamzaadjes
Keuken: Frans
Soort: saus
Ingrediënten: chinese garnalen, groene spaanse peper, koriander, kreeftcorail, lente-ui, rode spaanse peper en schaaldierenboter
Keuken: Frans
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: agar-agar, espressopoeder, melkgelei, room, suiker en water
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: artisjokken, bieslook, citroensap, fleur de sel, groentefond, limoensap, limoenzest, olijfolie, radijs, suikerwater, tonijnfilet en zwarte peper
Keuken: Frans / Duits
Soort: vis
Ingrediënten: citroensap en lichees uit blik
Keuken: Frans
Soort: vegan / ijs
Ingrediënten: bloem, boter, cacaopoeder, chocoladepareltjes, ei, hazelnoot, guanaja-chocolademousse, hazelnootolie, honing, kandij van citrusjulienne, mandarijnfilet, mandarijngelei, peperkoekkruiden, pure chocolade, rietsuiker, sinaasappelrasp, suiker en wafelhoorntjes
Keuken: Frans
Soort: koek en gebak
Ingrediënten: boter, gemalen spekulaas, glucosesiroop, honing, poedersuiker en suiker
Keuken: Frans
Soort: koek en gebak
Ingrediënten: bijlage, olijfolie en spareribs
Keuken: Frans
Soort: varkensvlees
Ingrediënten: bruine gevogeltefond, cognac, eendenleverparfait, eidooier, madeira, port, room, truffeljus, zout en zwarte peper
Keuken: Frans
Soort: gevogelte / orgaanvlees
Toon alle 207 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9783834285508
ISBN10
3834285501