Harald Wohlfahrt - 45 geniale rezepten

45 geniale rezepten

Der Feinschmecker bookazine nr. 9

Een boek van Harald Wohlfahrt

We hebben 207 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals 45 geniale rezepten, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.


Aantekeningen bij dit boek

Na een leerperiode onder andere bij Tantris van Witzigmann, werd Wohlfahrt in 1978 aangesteld bij de Schwarzwaldstube waar hij vanaf 1980 als chef werkte. Vanaf 1992 heeft hij daar 25 jaar lang 3 Michelinsterren gehad. Een onderscheiding die ook zijn opvolger kon handhaven ondanks een grote brand die het restaurant in 2020 gedeeltelijk in de as legde. Wohlfahrt wordt gezien als de beste kok van Duitsland in de eerste 2 decennia van de 21e eeuw.

- bijna 3 jaar geleden door geplaatst .

Recepten uit 45 geniale rezepten

Een greep uit de 207 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Harald Wohlfahrt - 45 geniale rezepten

Recept uit 45 geniale rezepten:

Geglaceerde peren

Ingrediënten:
citroensap, druivensuiker, eau de vie de poires williams, gezouten boter, boter, room, suiker, tahiti-vanillepeul en williams-peren

Keuken:
Frans
Soort:
fruit / vegetarisch
Een recept uit Harald Wohlfahrt - 45 geniale rezepten

Recept uit 45 geniale rezepten:

Fruitcocktail

Ingrediënten:
babyananas, ingelegde limoenjulienne, kaneel en poedersuker, lichees, limoensap, mango, papaya, passievruchtenpulp en pectine

Keuken:
Frans
Soort:
vegan / fruit
Een recept uit Harald Wohlfahrt - 45 geniale rezepten

Recept uit 45 geniale rezepten:

Avocado-relish

Ingrediënten:
avocado, cayennepeper, gember, gembersiroop, knoflook, koriander, rijstazijn, rode peperoni, sjalot, vijfkruidenpoeder, zout en zwarte peper

Keuken:
Frans
Soort:
condiment
Een recept uit Harald Wohlfahrt - 45 geniale rezepten

Recept uit 45 geniale rezepten:

Geklaarde bouillon met garnituur

Ingrediënten:
citroengras, courgette, eiwit, enokipaddestoelen, fleur de sel, garnalenfond, garnalenkoppen, garnalenpantsers, gember, korianderblaadjes, peultjes, prei, rode chilipeper, shiitakes, taugé, venkel en wortel

Keuken:
Frans
Soort:
bouillon
Toon alle 207 recepten in dit boek