45 geniale rezepten
Der Feinschmecker bookazine nr. 9
We hebben 207 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals 45 geniale rezepten , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Aantekeningen
bij dit boek
Na een leerperiode onder andere bij Tantris van Witzigmann, werd Wohlfahrt in 1978 aangesteld bij de Schwarzwaldstube waar hij vanaf 1980 als chef werkte. Vanaf 1992 heeft hij daar 25 jaar lang 3 Michelinsterren gehad. Een onderscheiding die ook zijn opvolger kon handhaven ondanks een grote brand die het restaurant in 2020 gedeeltelijk in de as legde. Wohlfahrt wordt gezien als de beste kok van Duitsland in de eerste 2 decennia van de 21e eeuw.
- meer dan 3 jaar geleden door Thomas de Beer geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit 45 geniale rezepten
Een greep uit de 207 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: bleekselderij, couscous, fleur de sel, kerstomaat, korianderpuree, lamscarré, lamsjus, olijfolie, peper, rozemarijn, schil van ingelegde limoen, sjalotten en wortel
Keuken: Frans / Duits / Noord-Afrikaans
Soort: lamsvlees
Ingrediënten: gele paprika, rode paprika en suiker
Keuken: Frans
Soort: vegan / groente
Ingrediënten: boter, droge witte wijn, noilly prat, sjalot en visfond
Keuken: Frans
Soort: saus
Ingrediënten: bleekselderij, citroengras, citroenverbena, citroenzest, gember, korianderkorrels, laurier, pimentkorrels, preiwit, sjalotten, verbena, witte kardemompeulen, wortel, zeezout en zwarte peperkorrels
Keuken: Frans
Soort: bouillon
Ingrediënten: babyananas, ingelegde limoenjulienne, kaneel en poedersuker, lichees, limoensap, mango, papaya, passievruchtenpulp en pectine
Keuken: Frans
Soort: vegan / fruit
Ingrediënten: ananas-mango-chutney, avocadorelish, bleekselderij, cayennepeper, citroengras, citroenrasp, citroensap, dille, fleur de sel, karwij, kervel, knoflook, limoenrasp, limoensap, noordzeekrab, olijfolie, passievrucht, pekelzout, tijm, tonijnfilet, ui, venkel, wortel, zeezout, zwarte peper en zwarte peperkorrels
Keuken: Frans / Duits
Soort: vis
Ingrediënten: artisjokken, boter, fleur de sel, gevogeltefarce, knoflook, lamsjus, lamszwezerik, morieljes, olijfolie, polenta, salieblaadjes, sjalot, zuiglamnieren, zuiglamsschouder en zwarte peper
Keuken: Frans
Soort: lamsvlees
Ingrediënten: kleine inktvisjes, olijfolie, peper en zout
Keuken: Frans
Soort: vis
Ingrediënten: bloem, boter, eendenlever, fleur de sel, ingelegde groene walnoten, zout en zwarte peper
Keuken: Frans
Soort: gevogelte / orgaanvlees / noten
Ingrediënten: bleekselderij, boter, groentefond, laurier, pimentkorrels, prei, sjalot, spareribs, spek-rozemarijn-vinaigrette met salie, varkenshaas, witte wijn en wortel
Keuken: Frans
Soort: varkensvlees / marinade
Ingrediënten: court-bouillon en rivierkreeftjes
Keuken: Frans
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: barolo, boter, bruine runderjus, fleur de sel, garnituur bij fijne rib, laurier, plantaardige olie, runderribstuk, sjalotten, tijm, tomatencompotte en zwarte peper
Keuken: Frans / Duits
Soort: rundvlees
Ingrediënten: druivensuiker, jeneverbessen, perenpuree met 10 procent suiker en suiker
Keuken: Frans
Soort: vegan / sorbet
Ingrediënten: amandelmeel, anijszaad, bloem, boter, citroenrasp, rietsuiker en zout
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch / condiment
Ingrediënten: eidooier, geslagen room, guanaja chocolade, room en suikersiroop
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: boter, foie gras de canard, gemalen zwarte peper, grof zeezout, kerveltop, knoflook en witbrood
Keuken: Frans
Soort: gevogelte / orgaanvlees
Ingrediënten: amandelsiroop, amaretto, koffiesiroop, suikersiroop en warme koffie
Keuken: Frans
Soort: vegan / ijs
Ingrediënten: ananasblokjes, boter, cayennepeper, mangoblokjes, mango, rode ui, roze peper en suiker
Keuken: Frans
Soort: vegan / chutney
Ingrediënten: bolcourgettes, couscous, fleur de sel, gele paprika, gevogeltefond, knoflook, koriander, olijfolie, prei, ras el hanout en rode paprika
Keuken: Frans
Soort: couscous
Ingrediënten: chocoladecrumble, geglaceerde peren, melk, room, suiker en taïnorichocolade
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch
Toon alle 207 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9783834285508
ISBN10
3834285501