45 geniale rezepten
Der Feinschmecker bookazine nr. 9
We hebben 207 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals 45 geniale rezepten , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Aantekeningen
bij dit boek
Na een leerperiode onder andere bij Tantris van Witzigmann, werd Wohlfahrt in 1978 aangesteld bij de Schwarzwaldstube waar hij vanaf 1980 als chef werkte. Vanaf 1992 heeft hij daar 25 jaar lang 3 Michelinsterren gehad. Een onderscheiding die ook zijn opvolger kon handhaven ondanks een grote brand die het restaurant in 2020 gedeeltelijk in de as legde. Wohlfahrt wordt gezien als de beste kok van Duitsland in de eerste 2 decennia van de 21e eeuw.
- meer dan 4 jaar geleden door Thomas de Beer geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit 45 geniale rezepten
Een greep uit de 207 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: bleekselderij, boter, bouchot mosselen, cayennepeper, citroengras, droge witte wijn, fleur de sel, gember, korianderkorrels, pimentkorrels, prei, room, sjalotten, steranijs, wortel en zwarte peper
Keuken: Frans
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: bruine gevogeltefond, cognac, eendenleverparfait, eidooier, madeira, port, room, truffeljus, zout en zwarte peper
Keuken: Frans
Soort: gevogelte / orgaanvlees
Ingrediënten: boter, groentefond, licht gerookt buikspek, olijfolie, rozemarijn, salie en witte wijn
Keuken: Frans
Soort: vinaigrette
Ingrediënten: boter, droge witte wijn, noilly prat, sjalot en visfond
Keuken: Frans
Soort: saus
Ingrediënten: bloemkool, boter, citroensap, licht gerookt buikspek, nootmuskaat, peper, water en zout
Keuken: Frans
Soort: groente
Ingrediënten: gele paprika, groene paprika, knoflook, olijfolie en rode paprika
Keuken: Frans
Soort: vegan
Ingrediënten: aardappelen, boter, champignons, droge riesling, gladde peterselie, haringkaviaar, knoflook, nieuw-zeelandmosselen, olijfolie, saffraanrouille, sjalot, tomaten, venkel, zout en zwarte peper
Keuken: Frans / Duits
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: acaciahoning, babyananas, citroengras, citroengrasstengel, frambozengelei, ingelegde paprika, limoenrasp, limoensap, limoensorbet, macadamianoten, munt, olijfolie, schil van ingelegde limoen en suiker
Keuken: Frans
Soort: vegan / fruit
Ingrediënten: bleekselderij, bouchot mosselen, droge witte wijn, knoflook, olijfolie, peperkorrels, sjalot, tijm, venkel en venusmosselen
Keuken: Frans
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: bladgoud, chocoladekrokant, gelatine, hazelnootpraliné, koude espresso, melk, mini muscuvadosavarins, room, sorbet van peer en jeneverbes en sterke espressokoffie
Keuken: Frans / Duits
Ingrediënten: bleekselderij, boter, droge witte wijn, peterselie, sjalot, tijm, wortel en zwarte peper
Keuken: Frans
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: basilicum, fleur de sel, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, périgord-truffels, pijnboompitten en sherryazijn
Keuken: Frans
Soort: saus
Ingrediënten: citroengras, gember, gevogeltefond, knoflook, laurier, olijfolie, peper, sojasaus, tijm, varkensbuik, varkensvlees, zout en zwoerd
Keuken: Aziatisch / Frans
Ingrediënten: abrikozensiroop, agar-agar, fruitcocktail, gelatine, gellan, lichee-granité, licheeschil, matchathee, perensiroop en rood gekandeerde sinaasappeljulienne
Keuken: Aziatisch / Frans
Ingrediënten: bloem, boter, bruine suiker, bruispoeder met citroensmaak, cacaopoeder, hazelnoot, tarwezetmeel, volle melkcouverture en zout
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: basilicum, champagneazijn, dragonstelen, fleur de sel, gelatine, knoflook, koriander, pesto genovese, pruimtomaat, rozemarijn, witte balsamicoazijn en zwarte peper
Keuken: Frans
Soort: schuim/mousse/gelei
Ingrediënten: boter, gelei van lamsfond, komijn-korianderkruim, kruidenbrood, kruidenmengsel grande caravan, lamsrugfilet, lavendel, rozemarijn en tijm
Keuken: Frans
Soort: lamsvlees
Ingrediënten: boter, eidooier, eiwit, suiker en valrhona guanaja
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: aardappel-korianderpuree, boter, cayennepeper, eiwit, fleur de sel, korianderblaadjes, langoustine, mosselen, mosselfond, room, zonnevis en zwarte peper
Keuken: Frans
Soort: schaal- en schelpdieren / vis
Ingrediënten: boter, ebli tarwekorrels, gesmolten tomaten, gevogeltefond, kerstomaat, lente-ui, morieljes, olijfolie, parmezaanchips, parmezaanse kaas, peterselie, sjalot, truffeljus, witte wijn, zout en zwarte peper
Keuken: Frans
Soort: risotto
Toon alle 207 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9783834285508
ISBN10
3834285501