45 geniale rezepten
Der Feinschmecker bookazine nr. 9
We hebben 207 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals 45 geniale rezepten , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Aantekeningen
bij dit boek
Na een leerperiode onder andere bij Tantris van Witzigmann, werd Wohlfahrt in 1978 aangesteld bij de Schwarzwaldstube waar hij vanaf 1980 als chef werkte. Vanaf 1992 heeft hij daar 25 jaar lang 3 Michelinsterren gehad. Een onderscheiding die ook zijn opvolger kon handhaven ondanks een grote brand die het restaurant in 2020 gedeeltelijk in de as legde. Wohlfahrt wordt gezien als de beste kok van Duitsland in de eerste 2 decennia van de 21e eeuw.
- meer dan 3 jaar geleden door Thomas de Beer geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit 45 geniale rezepten
Een greep uit de 207 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: kleine inktvisjes, olijfolie, peper en zout
Keuken: Frans
Soort: vis
Ingrediënten: agaragar, boter, chocoladeschilfers, koffie-karamelcrème, noten en specerijen
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch / bonbons
Ingrediënten: fleur de sel, gevogeltefond, jonge artisjokken, olijfolie, tijm en zwarte peper
Keuken: Frans
Soort: groente
Ingrediënten: aardappelen, boter, champignons, droge riesling, gladde peterselie, haringkaviaar, knoflook, nieuw-zeelandmosselen, olijfolie, saffraanrouille, sjalot, tomaten, venkel, zout en zwarte peper
Keuken: Frans / Duits
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: agar-agar, espressopoeder, melkgelei, room, suiker en water
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: acaciahoning, citroen-olijfolie, citroensap, fleur de sel, herbes de provence, olijfolie, tijmblaadjes en tomaten
Keuken: Frans
Ingrediënten: druivensuiker, jeneverbessen, perenpuree met 10 procent suiker en suiker
Keuken: Frans
Soort: vegan / sorbet
Ingrediënten: bleekselderij, boter, fleur de sel, hopscheuten, knoflook, bladpeterselie, prei, sjalot, tomaten, wortel en zwarte peperolie
Keuken: Frans
Soort: groente
Ingrediënten: fenegriekzaad, gedroogde chilipeper, gemalen gedroogde tomatenpaprika, groene kardemompeulen, kaneelpoeder, komijnzaad, kruidnagel, nootmuskaat, wit sesamzaad en zoet paprikapoeder
Keuken: Frans
Soort: kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Ingrediënten: fleur de sel, harissasaus, olijfolie, tonijnmoten, venkelcompotte, venkelgarnituur en zwarte peper
Keuken: Frans / Duits / Noord-Afrikaans
Soort: barbecue/grill / vis
Ingrediënten: boter, espressopoeder, ijs, melk, room, suiker en water
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: foie-grascroutons, gerookt spek, gevogeltefond, groentefond, kalfsfond, kardemom, ontbijtspek, pecannoten, peper, port en room
Keuken: Frans
Soort: noten
Ingrediënten: chocoladeschuim, frambozenjam, munt, pepermuntlikeur en poedersuiker
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: baby-ananas, lichees, limoensap, mango, papaya, passievruchtenpulp, pectine as 502, rood gekleurde gekandeerde limoenjulienne en suiker
Keuken: Frans
Soort: vegan / fruit
Ingrediënten: boter, calamaretti, chilidraadjes, citroenmelisse, droge witte wijn, knoflook, mosselen, mosselfond, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterseliepesto, risottorijst, sjalot, visfond en zout
Keuken: Frans
Soort: risotto
Ingrediënten: boter, gevogeltefond, slagroom, truffel, truffeljus, witte wijn, zout en zwarte peper
Keuken: Frans
Soort: samengestelde boter
Ingrediënten: basissaus voor tonijn, basmatirijst, boter, champignons, citroensap, droge witte wijn, eekhoorntjesbroodpoeder, fleur de sel, kalfsfond, pijnappelpitten, sjalot, tonijn, zout en zwarte peper
Keuken: Frans
Soort: vis
Ingrediënten: boter, groentefond, licht gerookt buikspek, olijfolie, rozemarijn, salie en witte wijn
Keuken: Frans
Soort: vinaigrette
Ingrediënten: lange peper, sichuanpeper, staartpeper en zwarte sarawakpeper
Keuken: Frans
Soort: kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Ingrediënten: bleekselderij, boter, laurier, lavendelhoning, peper, pimentkorrels, prei, sjalotten, varkenskotelet en wortel
Keuken: Frans
Soort: varkensvlees
Toon alle 207 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9783834285508
ISBN10
3834285501