45 geniale rezepten
Der Feinschmecker bookazine nr. 9
We hebben 207 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals 45 geniale rezepten , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Aantekeningen
bij dit boek
Na een leerperiode onder andere bij Tantris van Witzigmann, werd Wohlfahrt in 1978 aangesteld bij de Schwarzwaldstube waar hij vanaf 1980 als chef werkte. Vanaf 1992 heeft hij daar 25 jaar lang 3 Michelinsterren gehad. Een onderscheiding die ook zijn opvolger kon handhaven ondanks een grote brand die het restaurant in 2020 gedeeltelijk in de as legde. Wohlfahrt wordt gezien als de beste kok van Duitsland in de eerste 2 decennia van de 21e eeuw.
- meer dan 4 jaar geleden door Thomas de Beer geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit 45 geniale rezepten
Een greep uit de 207 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: espressopoeder, lecitine, melk, suiker en water
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: aardappelpuree, boter, citroensap, gevogeltefond, groente, kalfsfond, nootmuskaat, parmaham, pijnboompitten, room, schorseneren, suiker en zout
Keuken: Frans
Soort: varkensvlees
Ingrediënten: gelatine, passievruchtensap en suikersiroop
Keuken: Frans
Soort: fruit
Ingrediënten: boter, dragon, ei, gefrituurde paarse aardappelschillen, grof zeezout, la ratte aardappel, selderijpuree, sojaolie, truffelboter, truffels en zwarte peper
Keuken: Frans
Soort: eieren, kaas en zuivel / groente / samengestelde boter
Ingrediënten: citroensap, groentefond, peper, tomaten en zout
Keuken: Frans
Ingrediënten: amandelsiroop, amaretto, koffiesiroop, suikersiroop en warme koffie
Keuken: Frans
Soort: vegan / ijs
Ingrediënten: bruine gevogeltefond, cognac, eendenleverparfait, eidooier, madeira, port, room, truffeljus, zout en zwarte peper
Keuken: Frans
Soort: gevogelte / orgaanvlees
Ingrediënten: bruine boter, fleur de sel, groene peper, piment, roze peper, varkenshaas, witte peper en zwarte peper
Keuken: Frans
Soort: varkensvlees
Ingrediënten: boekweithoning, fond, kastanjehoning, peper, tomaten, water en zout
Keuken: Frans
Ingrediënten: boter, citroengras, citroenzest, eidooier, eiwit, gember, kruiden, olijfolie, peper, sinaasappelzest, suiker, valrhona guanaja en vanillemerg
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: ananasblokjes, boter, cayennepeper, mangoblokjes, mango, rode ui, roze peper en suiker
Keuken: Frans
Soort: vegan / chutney
Ingrediënten: boter, eendenlevercroutons, eendenleverflan, fleur de sel, garnituur voor schorsenerenvelouté, geklopte room, gemalen zwarte peper, knoflook, lichte gevogeltefond, room, schorseneren, sjalotten en truffeljus
Keuken: Frans / Duits
Ingrediënten: bloemige aardappel, fleur de sel, geklaarde boter, koriander en zwarte peper
Keuken: Frans
Soort: aardappelgerecht
Ingrediënten: kipfilet, peper, room en zout
Keuken: Frans
Soort: gevogelte
Ingrediënten: aspergesap, gemberpoeder, groentefond, oude balsamicoazijn, rode-bietenpuree, ruby port en witte wijn
Keuken: Frans
Soort: groente / samengestelde boter
Ingrediënten: boter, espressopoeder, melk, pure chocolade 64 procent cacao, room, suiker en water
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: baby-ananas, lichees, limoensap, mango, papaya, passievruchtenpulp, pectine as 502, rood gekleurde gekandeerde limoenjulienne en suiker
Keuken: Frans
Soort: vegan / fruit
Ingrediënten: getruffelde runderjus, pepermengsel, runderribstuk en smoorgroente
Keuken: Frans
Soort: rundvlees
Ingrediënten: fenegriekzaad, gedroogde chilipeper, gemalen gedroogde tomatenpaprika, groene kardemompeulen, kaneelpoeder, komijnzaad, kruidnagel, nootmuskaat, wit sesamzaad en zoet paprikapoeder
Keuken: Frans
Soort: kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Ingrediënten: basissaus voor tonijn, basmatirijst, boter, champignons, citroensap, droge witte wijn, eekhoorntjesbroodpoeder, fleur de sel, kalfsfond, pijnappelpitten, sjalot, tonijn, zout en zwarte peper
Keuken: Frans
Soort: vis
Toon alle 207 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9783834285508
ISBN10
3834285501