45 geniale rezepten
Der Feinschmecker bookazine nr. 9
We hebben 207 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals 45 geniale rezepten , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Aantekeningen
bij dit boek
Na een leerperiode onder andere bij Tantris van Witzigmann, werd Wohlfahrt in 1978 aangesteld bij de Schwarzwaldstube waar hij vanaf 1980 als chef werkte. Vanaf 1992 heeft hij daar 25 jaar lang 3 Michelinsterren gehad. Een onderscheiding die ook zijn opvolger kon handhaven ondanks een grote brand die het restaurant in 2020 gedeeltelijk in de as legde. Wohlfahrt wordt gezien als de beste kok van Duitsland in de eerste 2 decennia van de 21e eeuw.
- bijna 4 jaar geleden door Thomas de Beer geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit 45 geniale rezepten
Een greep uit de 207 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: bloem, lente-ui, olijfolie, venkelknol, zout en zwarte peper
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: gele paprika, rode paprika en suiker
Keuken: Frans
Soort: vegan / groente
Ingrediënten: citroensap, groentefond, peper, tomaten en zout
Keuken: Frans
Ingrediënten: tomaten
Keuken: Frans
Soort: groente
Ingrediënten: aubergine, basilicum, knoflook, olijfolie, peper, rozemarijn, sjalotten, tijm, witte wijnazijn en zout
Keuken: Frans
Soort: groente
Ingrediënten: fleur de sel, geklaarde boter, kaneel en poedersuker, spekulaaskruim en -krokant, williamsperen en witlof
Keuken: Frans
Soort: groente
Ingrediënten: bloemige aardappel, fleur de sel, geklaarde boter, koriander en zwarte peper
Keuken: Frans
Soort: aardappelgerecht
Ingrediënten: gevogeltefond, knoflook, olijfolie, olivetti-tomaten, rozemarijn, sjalot, tijm, zeezout en zwarte peper
Keuken: Frans
Soort: groente
Ingrediënten: boter, cantharellen, cantharellen als bijlage, casinobrood, kastanjes, knoflook, bladpeterselie, room, sjalot, speenvarkenborst, spruitjes, varkensborst, varkensjus, varkensnek, vulling en bijlage van spruitjes, zout, zwarte peper en zwarte truffel
Keuken: Frans
Soort: varkensvlees
Ingrediënten: aubergine, aubertginepuree, balsamicosaus, basilicum, courgettebloemen, frituurolie, groentewaaier, knoflook, lamszadel, olijfolie, paprika-gemberkorst, peper en zout
Keuken: Frans
Soort: lamsvlees
Ingrediënten: boter, casinobrood, gemalen komijnzaad, koriander, olijfolie, pecannoten en walnoten
Keuken: Frans
Soort: condiment
Ingrediënten: daslook, olijfolie, parmezaanse kaas, pijnboompitten, rucola, waterkers en zuring
Keuken: Frans
Soort: saus
Ingrediënten: citroensap, druivensuiker, eau de vie de poires williams, gezouten boter, boter, room, suiker, tahiti-vanillepeul en williams-peren
Keuken: Frans
Soort: fruit / vegetarisch
Ingrediënten: espressopoeder, karamel, slagroom en water
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: bleekselderij, knoflook, lamsfond, laurier, olijfolie, oude balsamicoazijn, peper, prei, rode wijn, rozemarijn, sjalotten, tijm en zout
Keuken: Frans
Soort: saus
Ingrediënten: bloem, ei, gist, kruidenmengsel grande caravan, melk, olijfolie, suiker en zout
Keuken: Frans / Deens
Ingrediënten: bleekselderij, boter, groentefond, laurier, pimentkorrels, prei, sjalot, spareribs, spek-rozemarijn-vinaigrette met salie, varkenshaas, witte wijn en wortel
Keuken: Frans
Soort: varkensvlees / marinade
Ingrediënten: citroensap, eiwitpoeder, forelkaviaar, imperial-kaviaar, melk, mosselgelei en nori-algen
Keuken: Frans
Soort: schuim/mousse/gelei
Ingrediënten: boter, butternutpompoen, gekarameliseerde hazelnoten, gevogeltefond, knoflook, muskaatpompoen, pijnboompitten, pompoenpitten, room, sjalotten, suiker en tijm
Keuken: Frans / Duits
Soort: noten en zaden / groente
Ingrediënten: acaciahoning, citroen-olijfolie, citroensap, fleur de sel, herbes de provence, olijfolie, tijmblaadjes en tomaten
Keuken: Frans
Toon alle 207 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9783834285508
ISBN10
3834285501