Gedämpfte Gambas in Korianderbouillon, mit Ingwer aromatisiert / Gestoomde gamba's in korianderbouillon, gearomatiseerd met gember
★
★
★
★
★
Een recept van Harald Wohlfahrt.
U vindt dit recept op pagina 61 in 45 geniale rezepten .
- Keuken:
- Aziatisch / Frans
- Gang:
- voorgerecht / hoofdgerecht
- Soort:
- soep/bouillon / schaal- en schelpdieren
- Bereidingstijd:
- 60 minuten
Ingrediënten
- carabinero-gambas
- citroengras
- fleur de sel
- garnalenfond
- geklaarde bouillon met garnituur
- gember
- korianderstengel
- reuzengarnalen
- zwarte peper
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.