Geschmorte Rinderbacke auf Steinpilzpolenta und Trüffelsauce / Gesmoorde runderwang op polente met eekhoorntjesbrood en truffelsaus
★
★
★
★
★
Een recept van Harald Wohlfahrt.
U vindt dit recept op pagina 87 in 45 geniale rezepten .
- Keuken:
- Frans / Duits
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- rundvlees
- Bereidingstijd:
- 90 minuten
Ingrediënten
- eekhoorntjesbrood
- fleur de sel
- groente
- laurier
- polenta
- rozemarijn
- runderbouillon
- runderwang
- tijm
- truffelsaus
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.