Lackierter Jungschweinebauch mit Zitronenthymian, Sichuanpfeffer und Tannenhonig / Gelakte varkensbuik met citroentijm, Sichuanpeper en dennenhoning

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 107 in 45 geniale rezepten .

Keuken:
Aziatisch / Frans / Duits
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
varkensvlees
Bereidingstijd:
90 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

ONE in Roermond: niet voor niets een sterrenrestaurant

Een recept uit Isabel

Mosselen op Aziatische wijze (BBQ)

Een recept uit Daisy

Sous Vide Lemon Herb Oil

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [2]

Zelfgemaakte gin

Een recept uit Lisa Q. Fetterman - Sous-vide thuis