Lackierter Jungschweinebauch mit Zitronenthymian, Sichuanpfeffer und Tannenhonig / Gelakte varkensbuik met citroentijm, Sichuanpeper en dennenhoning
★
★
★
★
★
Een recept van Harald Wohlfahrt.
U vindt dit recept op pagina 107 in 45 geniale rezepten .
- Keuken:
- Aziatisch / Frans / Duits
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- varkensvlees
- Bereidingstijd:
- 90 minuten
Ingrediënten
- citroengras
- citroentijm
- citroentijm-honinglak
- fleur de sel
- gember
- groente
- kalfsfond
- knoflook
- korianderkorels
- laurier
- mirin
- olijfolie
- sake
- sichuanpeper
- sojasaus
- steranijs
- varkensbuik
- varkensjus
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.