Lackierter Jungschweinebauch mit Zitronenthymian, Sichuanpfeffer und Tannenhonig / Gelakte varkensbuik met citroentijm, Sichuanpeper en dennenhoning

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 107 in 45 geniale rezepten .

Keuken:
Aziatisch / Frans / Duits
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
varkensvlees
Bereidingstijd:
90 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Mosselen op Aziatische wijze (BBQ)

Een recept uit Daisy

Sous Vide Lemon Herb Oil

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [2]

Zelfgemaakte gin

Een recept uit Lisa Q. Fetterman - Sous-vide thuis

ONE in Roermond: niet voor niets een sterrenrestaurant

Een recept uit Isabel