Cappuccino von Mokka-Mascarpone-Creme auf Physalis-Konfitüre / Cappuccino van mokka-mascarqponecrème op physalisjam
★
★
★
★
★
Een recept van Harald Wohlfahrt.
U vindt dit recept op pagina 123 in 45 geniale rezepten .
- Keuken:
- Frans
- Gang:
- nagerecht
- Bereidingstijd:
- 90 minuten
Ingrediënten
- amandelmelksneeuw
- anijsstrooisel
- chocoladespiralen
- gelatine
- koffiebonen
- koffie-granité
- mascarpone
- physalisjam
- ristretto
- rozenbotteljam
- suiker
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.