After-Eight-Granité mit warmem Araguani-Schokoladenschaum / After-eight grantié met warme araguani-chocoladeschuim

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 135 in 45 geniale rezepten .

Keuken:
Frans
Gang:
nagerecht
Soort:
vegetarisch
Bereidingstijd:
30 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Jam van aardbei, rode biet & chocolade, met crackers

Een recept uit delicious. magazine - 2015-05

Kerstkaarsgebakjes

Een recept uit  - Patisserieboek

Chocoladetaart met jam

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel

Crackers met jam van aardbei, rode biet & chocolade, met crackers

Een recept uit delicious. magazine - 2015-05