Gebratene Kalbslever mut Chicorée und Orangen / Gebakken kalfslever met witlof en sinaasappel

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 35 in Gesund Geniessen .

Keuken:
Duits
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
kalfsvlees / orgaanvlees
Bereidingstijd:
20 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

ln melk gepocheerde kalfslever met geglaceerde cipollini, Granny Smith, Dijonmosterd en sauce laurier

Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Fegato di vitello con salvia - Kalfslever met salie

Een recept uit Onno Kleyn - Italië

Ganzenlever of kalfslever met warme appel

Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Leverspiesjes met spek (tweede versie)

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten