Entenbrust auf Spinat mit Erdnüssen und frittierten Sjalotten / Eendenborst op spinazie met pinda's en gefrituurde sjalotten
★
★
★
★
★
Een recept van Holger Stromberg.
U vindt dit recept op pagina 66 in Gesund Geniessen .
- Keuken:
- Duits
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- gevogelte
- Bereidingstijd:
- 30 minuten
Ingrediënten
- balsamicoazijn
- eendenborst
- gefrituurde sjalotten
- gember
- geroosterde pindas
- honing
- peper
- plantaardige olie
- sojasaus
- spinazie
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.