Entenbrust au Vinaigre - Eendenborst met azijn

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 118 in Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger .

Keuken:
Frans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
gevogelte

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Peperkoeksaus

Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Dressing voor salade met inktvis en gedroogde tomaat

Een recept uit Thea Spierings en Food4Eyes.com - Salades

Truffeldressing

Een recept uit  - Asperges - verrukkelijk veelzijdig

Pepermosselen

Een recept uit