"Burg Wernberg" Landbrot / Boerenbrood uit de stoomoven van Burg Wernberg (Christian Jürgens)

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 116 in Gesund Geniessen .

Keuken:
Duits
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Bereidingstijd:
180 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Gevuld brood uit Anatolië - gözleme

Een recept uit S. Wheeler, T. Glanville en Sam & Sam Clark - Casa Moro

Melkbroodjes

Een recept uit Sarit Packer en Itamar Srulovich - Honey & co

Sterbroodjes met honing en anijs

Een recept uit Levine van Doorne - Brood

Speltbroodjes met havervlokken en honing

Een recept uit Levine van Doorne - Brood