Carpaccio vom Rind mit Salat und Wintertrüffel / Rundercarpaccio met salade en wintertruffel

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 20 in Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd .

Keuken:
Duits
Gang:
voorgerecht
Soort:
rundvlees
Bereidingstijd:
35 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Open lasagne met zalm & snijbiet

Een recept uit

Open lasagne met zalm & snijbiet recept - Food and Friends

Een recept uit

Fines Herbs Extract

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [2]

Dragon-eiersalade

Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman