Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd
Der Feinschmecker bookazine nr.18
We hebben 106 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Aantekeningen
bij dit boek
De Feinschmecker Bookazine editie van Dieter Müller verscheen eind 2009 rond de tijd dat hij zijn hoog gewaardeerde drie sterren restaurant Schloss Lerbach verliet. Muller is ook nu nog op zijn 72e actief als verantwoordelijke voor het menu van restaurants Pots in de Berlijnse vestiging van Ritz-Carton. In de tussenliggende jaren was hij een paar maanden per jaar chef in het restaurant dat zijn naam droeg aan boord van een van Duitslands meest luxueuze cruiseschepen.
Gault & Millau beoordeelde Müllers restaurant in zijn topjaren als “in alle opzichten perfect”. In deze uitgave zijn de echo’s van die topjaren te zien in een aantal zeer creatieve maar ook voor liefhebbers maakbare recepten.
- ongeveer 3 jaar geleden door Thomas de Beer geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd
Een greep uit de 106 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: bloem, geklaarde boter, noedeldeeg, rode bietengranulaat, rode bietensap, suiker, uispruiten, witte asperge en zout
Keuken: Duits
Soort: pasta/noodles
Ingrediënten: basilicum, bladpeterselie, kappertjes, knoflook, olijfolie, pijnappelpitten, witte balsamicoazijn, zout en zwarte peper
Keuken: Duits
Soort: vegan / saus
Ingrediënten: boter, eidooier, gevogeltefond, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, polentagriesmeel, raapolie, sjalot, tijm, zout en zwarte peper
Keuken: Duits
Soort: pasta, rijst, granen en deegwaren
Ingrediënten: eidooier, melk, room, suiker en tonkabonen
Keuken: Duits
Soort: ijs
Ingrediënten: kaneelstokje, kruidnagel, limoenrasp, olijfolie, pimentkorrels, sinaasappelrasp, steranijs, struiktomaten, tijm en witte peperkorrels
Keuken: Duits
Ingrediënten: appel, bakvet, boter, brikdeeg, dragon, eendenborst, eendenjus, eidooier, gevogeltelever, hart van wilde eend, lever van wilde eend, peper, peterselie, pompoenpitten, sjalot, tijm, wildjus en zout
Keuken: Duits
Ingrediënten: ananas, ganzenvet, jeneverbessen, kruidnagel, laurier, moscato d'asti, raapolie, rode aardappelen, spek, suiker, ui, witte peperkorrels, zout en zuurkool
Keuken: Duits
Soort: groente
Ingrediënten: bladerdeegperen, donkere couverture, eidooier, pistacheijs, slagroom, suiker, tonkabonen en witte rum
Keuken: Duits
Soort: schuim/mousse/gelei
Ingrediënten: boter, groente, knolselderij, rode bieten en zout
Keuken: Duits
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: arachideolie, kalfsbotten, kalfsstaart, knoflook, knolselderij, kruidnagel, laurier, olijfolie, pimentkorrels, rode wijn, rozemarijn, tijm, tomatenpuree, wortel en zwarte peperkorrels
Keuken: Duits
Soort: bouillon
Ingrediënten: bleekselderij, boter, côte de boeuf, gesauteerde bospaddenstoelen, olijfolie, pierogi, prei, rode-wijn-sjalotboter, rozemarijn, tijm, ui, wortel, zout en zwarte peper
Keuken: Duits
Soort: rundvlees
Ingrediënten: aardappelpuree met pijnapelpitten, boter, fazant, lardo, muskaatdruiven, olijfolie, rozemarijn, sauce riche, tijm, uitgebakken spek, wijnzuurkool, zout en zwarte peper
Keuken: Duits
Soort: gevogelte
Ingrediënten: appel, kaneelstokje, rode bessen, steranijs, vanillesaus, vanillesuiker, vitamine c en witte wijn
Keuken: Duits
Soort: fruit
Ingrediënten: aardappel, bijg, bloem, boter, peterselie, raapstelen, sjalot, witte peper, witte wijn en zout
Keuken: Duits
Soort: groente
Ingrediënten: aardappelknoedel, boter, druivenpitolie, fleur de sel, kardamomsaus, leverkrokant, rode kool, rozemarijn, tijm, wilde eend en zwarte peper
Keuken: Duits
Soort: gevogelte
Ingrediënten: bailicum-olijfolie-emulsie, basilicum, boter, cocktailtomaten, eiwit, filodeegvellen, orientaalse couscous, saffraanpoeder, strudeldeeg, visfarce, witte peper, zalmfilet, zeetongfilets en zout
Keuken: Duits
Soort: couscous / vis
Ingrediënten: boter, citroengras, citroenolijfolie, citroensap, gevogeltefond, maïzena, riesling, room, tabasco en zout
Keuken: Duits
Soort: saus
Ingrediënten: banyuls, kaneelstokje, kersensap, kersen zonder pit, kirsch, kruidnagel, maïzena, port, steranijs, tonkabonen, vanillemerg en zoete rode wijn
Keuken: Duits
Soort: fruit
Ingrediënten: boter, kervel, melk, pijnappelpitten, pijnboompittenolie, vastkokende aardappelen, witte peper en zout
Keuken: Duits
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: boter, citroengras, fijne couscous, gevogeltefond, koriander, noilly prat, peultjes, ras el hanout, rode paprika, rozijnen, witte port, wortel en zout
Keuken: Duits
Soort: couscous
Toon alle 106 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar