Dieter Müller - Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd

Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd

Der Feinschmecker bookazine nr.18

Een boek van Dieter Müller

We hebben 106 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.


Aantekeningen bij dit boek

De Feinschmecker Bookazine editie van Dieter Müller verscheen eind 2009 rond de tijd dat hij zijn hoog gewaardeerde drie sterren restaurant Schloss Lerbach verliet. Muller is ook nu nog op zijn 72e actief als verantwoordelijke voor het menu van restaurants Pots in de Berlijnse vestiging van Ritz-Carton. In de tussenliggende jaren was hij een paar maanden per jaar chef in het restaurant dat zijn naam droeg aan boord van een van Duitslands meest luxueuze cruiseschepen.
Gault & Millau beoordeelde Müllers restaurant in zijn topjaren als “in alle opzichten perfect”. In deze uitgave zijn de echo’s van die topjaren te zien in een aantal zeer creatieve maar ook voor liefhebbers maakbare recepten.

- meer dan 2 jaar geleden door geplaatst .

Recepten uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd

Een greep uit de 106 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Dieter Müller - Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd

Diner / nagerecht uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:

Bladerdeegperen

Ingrediënten:
amandelsnippers, bladerdeeg, boter, chocoladestokjes, eidooier, kaneelstokje, limoen met schil, marsepein, melk, peren, perenbrandewijn, physalis, rozijnen, sinaasappel met schil, steranijs, suiker, vanillepeul, vitamine c en vruchtensaus

Keuken:
Duits
Soort:
fruit
Toon alle 106 recepten in dit boek