Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd
Der Feinschmecker bookazine nr.18
We hebben 106 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Aantekeningen
bij dit boek
De Feinschmecker Bookazine editie van Dieter Müller verscheen eind 2009 rond de tijd dat hij zijn hoog gewaardeerde drie sterren restaurant Schloss Lerbach verliet. Muller is ook nu nog op zijn 72e actief als verantwoordelijke voor het menu van restaurants Pots in de Berlijnse vestiging van Ritz-Carton. In de tussenliggende jaren was hij een paar maanden per jaar chef in het restaurant dat zijn naam droeg aan boord van een van Duitslands meest luxueuze cruiseschepen.
Gault & Millau beoordeelde Müllers restaurant in zijn topjaren als “in alle opzichten perfect”. In deze uitgave zijn de echo’s van die topjaren te zien in een aantal zeer creatieve maar ook voor liefhebbers maakbare recepten.
- meer dan 3 jaar geleden door Thomas de Beer geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd
Een greep uit de 106 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: bloem, chili-papayavinaigrette, gevogeltefarce, kippenborstfilet, kwartelborst, olijfolie, peperkorrels, pimentkorrels, pistaches, rode kool-appelsalade, rozemarijn, shii-takes, spinazie, tijm, vet spek, witte peper en zout
Keuken: Duits
Soort: paté/terrine
Ingrediënten: basilicum, basilicumstelen, citroensap, druivensuiker, limoensap, suiker en vitamine c
Keuken: Duits
Soort: vegan
Ingrediënten: bloem, boter, ei, eidooier, maanzaad, mineraalwater en zout
Keuken: Duits
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: kippenborst, room, witte peper en zout
Keuken: Duits
Soort: gevogelte
Ingrediënten: appelazijn, balsamicoazijn, jeneverbessen, laurier, maïzena, parelui, peperkorrels, pimentkorrels, rode port, rode wijn, steranijs, tijm en tijmhoning
Keuken: Duits
Soort: groente
Ingrediënten: boter, doperwten, gele gedroogde erwten, gepekelde schenkel, gevogeltefond, jeneverbessen, knoflook, kruidnagel, laurier, munt, noilly prat, peterselie, peultjes, prei, room, suiker, wijnazijn en zout
Keuken: Duits
Soort: soep/bouillon
Ingrediënten: amandelsnippers, bladerdeeg, boter, chocoladestokjes, eidooier, kaneelstokje, limoen met schil, marsepein, melk, peren, perenbrandewijn, physalis, rozijnen, sinaasappel met schil, steranijs, suiker, vanillepeul, vitamine c en vruchtensaus
Keuken: Duits
Soort: fruit
Ingrediënten: bleekselderij, boter, dragon, forel, gladde peterselie, kruidnagel, laurier, prei, sjalotten, snoekbaars, tarbot, tijm, tongschar, ui, visgraten, witte peperkorrels, witte wijn en zeetong
Keuken: Duits
Soort: bouillon
Ingrediënten: appel, boter, broodjes, buikspek, ei, gladde peterselie, groentebouillon, krielaardappel in de schil, melk, peterselie, rode puntpaprika, rundergehakt, rundvleessaus, sjalot, witte peper en zout
Keuken: Duits
Ingrediënten: basilicum, bloem, distelolie, ei, eidooier, tomatenpuree en zout
Keuken: Duits
Soort: pasta/noodles / vegetarisch
Ingrediënten: bloem, ei, eidooier, kokosvet, maïzena, paneermeel, vastkokende aardappelen, witte peper en zout
Keuken: Duits
Soort: vegetarisch / noedels
Ingrediënten: bloemige aardappelen, boter, crème fraîche, droge witte wijn, gevogeltefond, lavas, olijfolie, peterselie, prei, rozemarijn, sepia's, tabasco, tijmbloemen, violette mosterd, witte balsamicoazijn en zout
Keuken: Duits
Soort: soep/bouillon
Ingrediënten: bloem, gist, olijfolie, vegannaise en zout
Keuken: Duits
Soort: brood en broodgerecht
Ingrediënten: bloem, distelolie, ei, eidooier en zout
Keuken: Duits
Soort: pasta/noodles / vegetarisch
Ingrediënten: avocado, chilipeper, focaccia, koriander, kruidenzout, limoenolijfolie, olijfolie, shisokers, vitamine c, witte balsamicoazijn, zalmfilet en zout
Keuken: Duits
Soort: vis
Ingrediënten: inmaakvloeistof van ingemaakt gember, mirin, wasabipoeder en zout
Keuken: Japans / Duits
Soort: vegan / saus
Ingrediënten: bladerdeegperen, donkere couverture, eidooier, pistacheijs, slagroom, suiker, tonkabonen en witte rum
Keuken: Duits
Soort: schuim/mousse/gelei
Ingrediënten: appelazijn, granny smith, kaneelpoeder, limoenolijfolie, limoensap, olijfolie, rode kool, salade, shiso, sinaasappelsap, walnootolie, witte balsamicoazijn, witte peper en zout
Keuken: Duits
Ingrediënten: banyuls, boter, ei, eidooier, paneermeel, rode wijn, sjalot, tijm, witte peper, zoete rode wijn en zout
Keuken: Duits
Soort: samengestelde boter
Ingrediënten: cantharel, enoki, gevogeltefarce, gin, hertenkalfsrug, jeneverbessen, kruisdisteloesterzwam, laurier, maïzena, polenta, reerug, rode bietenpuree, rode wijn, shii-take, spitskoolballetjes, tijm, wildfond, zout, zwarte peper en zwarte walnoten
Keuken: Duits
Soort: wild / boter en olie
Toon alle 106 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar