Dieter Müller - Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd

Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd

Der Feinschmecker bookazine nr.18

Een boek van Dieter Müller

We hebben 106 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.


Aantekeningen bij dit boek

De Feinschmecker Bookazine editie van Dieter Müller verscheen eind 2009 rond de tijd dat hij zijn hoog gewaardeerde drie sterren restaurant Schloss Lerbach verliet. Muller is ook nu nog op zijn 72e actief als verantwoordelijke voor het menu van restaurants Pots in de Berlijnse vestiging van Ritz-Carton. In de tussenliggende jaren was hij een paar maanden per jaar chef in het restaurant dat zijn naam droeg aan boord van een van Duitslands meest luxueuze cruiseschepen.
Gault & Millau beoordeelde Müllers restaurant in zijn topjaren als “in alle opzichten perfect”. In deze uitgave zijn de echo’s van die topjaren te zien in een aantal zeer creatieve maar ook voor liefhebbers maakbare recepten.

- 9 maanden geleden door geplaatst .

Recepten uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd

Een greep uit de 106 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Dieter Müller - Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd

Recept uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:

Geflügel-Wachtel-Terrine mit Shii-takepilzen, Rotkohl-Apfel-Salat und Chili-Papaya-Vinaigrette / Gevogelte-kwartelterrine met shii-take, rode kool-appelsalade en chili-papayavinaigrette

Ingrediënten:
bloem, chili-papayavinaigrette, gevogeltefarce, kippenborstfilet, kwartelborst, olijfolie, peperkorrels, pimentkorrels, pistaches, rode kool-appelsalade, rozemarijn, shii-takes, spinazie, tijm, vet spek, witte peper en zout

Keuken:
Duits
Soort:
paté/terrine
Toon alle 106 recepten in dit boek