Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd
Der Feinschmecker bookazine nr.18
We hebben 106 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Aantekeningen
bij dit boek
De Feinschmecker Bookazine editie van Dieter Müller verscheen eind 2009 rond de tijd dat hij zijn hoog gewaardeerde drie sterren restaurant Schloss Lerbach verliet. Muller is ook nu nog op zijn 72e actief als verantwoordelijke voor het menu van restaurants Pots in de Berlijnse vestiging van Ritz-Carton. In de tussenliggende jaren was hij een paar maanden per jaar chef in het restaurant dat zijn naam droeg aan boord van een van Duitslands meest luxueuze cruiseschepen.
Gault & Millau beoordeelde Müllers restaurant in zijn topjaren als “in alle opzichten perfect”. In deze uitgave zijn de echo’s van die topjaren te zien in een aantal zeer creatieve maar ook voor liefhebbers maakbare recepten.
- bijna 4 jaar geleden door Thomas de Beer geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd
Een greep uit de 106 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: basilicum, boter, droge witte wijn, groene olijven, olijfolie, peterselie, sinaasappelsap, visfond, zout en zwarte peper
Keuken: Duits
Soort: saus
Ingrediënten: gember, grof gemalen witte peper, koriander, langoustinestaart, mirin, norivellen, olijfolie, sushirijst en zout
Keuken: Duits
Soort: rijst / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: citroensap, forelfilet, room, sherry, snoekbaarsfilet, snoekfilet, tabasco, witte peper en zout
Keuken: Duits
Soort: vis
Ingrediënten: appel, bakvet, boter, brikdeeg, dragon, eendenborst, eendenjus, eidooier, gevogeltelever, hart van wilde eend, lever van wilde eend, peper, peterselie, pompoenpitten, sjalot, tijm, wildjus en zout
Keuken: Duits
Ingrediënten: boter, champagne, citroensap, crème fraîche, droge witte wijn, maïzena, room, visfond en zout
Keuken: Duits
Ingrediënten: boter, eendenleverbolognese, gevogeltefond, kippenbouillon, olijfolie, risottorijst, rode witlof, sjalot, witte peper en witte wijn
Keuken: Duits
Soort: risotto
Ingrediënten: gevogeltejus, kardemompeulen, maïzena en rode wijn
Keuken: Duits
Soort: saus
Ingrediënten: peperkoek, rode wijn en wildfond
Keuken: Duits
Soort: saus
Ingrediënten: fleur de sel, gember op siroop, komkommer, koriander, mirin, norivellen, sushirijst, tonijn en zout
Keuken: Duits
Soort: rijst / vis
Ingrediënten: artisjokken, citroen, geitenlamsbout, gele paprika, nieuwe aardappelen, olijfolie, parelui, pimientos de padrón, rode paprika, rozemarijn, sjalot, tijm, tuinbonen, witte peper, wortel, zout en zoutdeeg
Keuken: Duits
Soort: geitenvlees
Ingrediënten: bloem, ei, eidooier, kokosvet, maïzena, paneermeel, vastkokende aardappelen, witte peper en zout
Keuken: Duits
Soort: vegetarisch / noedels
Ingrediënten: basilicum, bladpeterselie, kappertjes, knoflook, olijfolie, pijnappelpitten, witte balsamicoazijn, zout en zwarte peper
Keuken: Duits
Soort: vegan / saus
Ingrediënten: banyuls, boter, ei, eidooier, paneermeel, rode wijn, sjalot, tijm, witte peper, zoete rode wijn en zout
Keuken: Duits
Soort: samengestelde boter
Ingrediënten: boter, fleur de sel, jeneverbessen, laurier, maanzaadspätzle, olijfolie, reerug, reerugfilet, schorseneren en spruitjes, tijm, wildfond en peperkoeksaus, zwarte peper en zwart lijnzaad
Keuken: Duits
Soort: wild
Ingrediënten: bloem, eiwit, grof zeezout, olijfolie en wijnazijn
Keuken: Duits
Soort: vegetarisch / condiment
Ingrediënten: bloem, boter, ei, eidooier, maanzaad, mineraalwater en zout
Keuken: Duits
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: banyuls, kaneelstokje, kersensap, kersen zonder pit, kirsch, kruidnagel, maïzena, port, steranijs, tonkabonen, vanillemerg en zoete rode wijn
Keuken: Duits
Soort: fruit
Ingrediënten: aardappelknoedel, boter, druivenpitolie, fleur de sel, kardamomsaus, leverkrokant, rode kool, rozemarijn, tijm, wilde eend en zwarte peper
Keuken: Duits
Soort: gevogelte
Ingrediënten: aardappel, ganzenvet, golden delicious, jeneverbessen, kaneelstokje, kruidnagel, maïzena, pimentkorrels, rode kool, rode wijn, sjalotten, steranijs, suiker, varkensvet, witte peperkorrels en zout
Keuken: Duits
Soort: groente
Ingrediënten: bruine suiker, grof zeezout, jeneverbessen, korianderzaad, kruidnagel, laurier, mosterdzaad, pimentkorrels, steranijs, tijm, venkelzaad en zwarte peperkorrels
Keuken: Duits
Soort: kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Toon alle 106 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar