Kressegraupen / Gort met tuinkers

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 63 in Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd .

Keuken:
Duits
Gang:
bijgerecht
Soort:
pasta, rijst, granen en deegwaren
Bereidingstijd:
30 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Sushi van roodwier en gerst

Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Vorstelijke gerstsoep

Een recept uit Felix Wilbrink - Familierecepten

Gehakt & gortbolletjes

Een recept uit Jamie Oliver - Jamie's comfort food

Salades in een potje - Britse salade

Een recept uit Jamie Oliver - Mijn favoriete gezonde recepten