Maishänchenbrust mit Spargelravioli und Maisplätzchen / Maiskipborst met aspergeravioli en maïskoekjes

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 115 in Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd .

Keuken:
Duits
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
gevogelte
Bereidingstijd:
200 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Kip met reuzengarnalen in amandelsaus

Serveersuggestie Kip met reuzengarnalen in amandelsaus

Quenelles de volaille - Gevogeltequenelles

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Kip pocheren

Een recept uit Fuchsia Dunlop - De echte Chinese keuken thuis

Gesmoord gevogelte met olijven

Een recept uit P. Faas - Rond de tafel der Romeinen