Maishänchenbrust mit Spargelravioli und Maisplätzchen / Maiskipborst met aspergeravioli en maïskoekjes
Een recept van Dieter Müller.
U vindt dit recept op pagina 115 in Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd .
- Keuken:
- Duits
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- gevogelte
- Bereidingstijd:
- 200 minuten
Ingrediënten
- gevogeltefond
- kippenborstfilet
- maiskoekjes
- minimaïskolven
- miniwortel
- open ravioli met asperges
- riesling-citroengrassaus
- tijm
- witte peper
- zout
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.