Ras-El-Hanout

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 129 in Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze .

Keuken:
Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegan

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Escarienne-kruidenmix

Een recept uit Michel Hanssen en Bart Nijs - Spice Wise

Mahia - Eau-de-vie

Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Bieten met een dropsmaak

Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Melange Bourguignon

Een recept uit Michel Hanssen en Bart Nijs - Spice Wise