Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze
Meine neuen 150 Rezepte von Marrakesch bis Istanbul: Die Geschichte und die Heilkraft neu entdecken
We hebben 289 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Aantekeningen
bij dit boek
Alfons Schuhbeck (alweer een van de leerlingen van Witzigmann) heeft meerdere restaurants in München maar ook een winkel in kruiden en specerijen waarvan hij een groot kenner is. In dit boek beschrijft hij zijn ervaringen op een studiereis langs de belangrijkste bronnen van zijn kruiden in Afrika en Azië en geeft hij een fors aantal interessante recepten voor kruidenmengsels en het gebruik daarvan in gerechten. Schuhbeck schreef ook meerdere boeken over traditionele Duitse keuken en Duitse streekkeukens en hij treedt regelmatig op in kookprogramma's op TV.
- meer dan 3 jaar geleden door Thomas de Beer geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze
Een greep uit de 289 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: boter, groentebouillon, knoflook, kurkuma, milde chilipoeder, paprikapoeder edelsusz, peper, ras el hanout, rode paprika, sinaasappelrasp, ui en zout
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: saus / vegetarisch
Ingrediënten: citroenrasp, griekse yoghurt, mild chilizout en room
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: saus / vegetarisch
Ingrediënten: chilipoeder, garnituur van pruimen, gember, kaneelstokje, knoflook, kurkuma, lamsfond, lamsschouder, maïzena, olie, peper, tomatenpuree, ui, water en zout
Keuken: Duits / Marokkaans / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: tajine / lamsvlees
Ingrediënten: dille, knoflook, komkommer, milde chilipoeder, munt, olijfolie, peper, peterselie, reuzengarnalen, room, roomyoghurt, witte wijnazijn en zout
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: soep/bouillon / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: groentebouillon, knoflook, laurier, peper, poedersuiker, pruimtomaten, suiker, tomaten uit blik, ui, witte balsamicoazijn, zout en zwarte peperkorrels
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: vegan / groente
Ingrediënten: gember, kippenbouillon, knoflook, lente-ui, mild chilizout, olijfolie, tomaten, witte bonen uit blik, za'atar en zeebarbeel
Keuken: Midden-Oosten / Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: vis
Ingrediënten: amandelschilfers, boter, citroensap, eiwit, fijne havervlokken, gedroogde dadels, gember, hazelnoten, honing, kaneel, kaneelpoeder, kruidnagel, nootmuskaat, ouwel, pistaches, rozenblaadjes, sesamzaad en zuurbessen
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: gemalen karwijzaad, gemalen korianderzaad, gember, groentebouillon, knoflook, maïzena, peper, rode wijnazijn, slaolie, suiker, zoete granaatappelsiroop, zout en zure granaatappelsiroop
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: vegan / marinade
Ingrediënten: citroensap, gember, ijsblokjes, kikkererwten uit blik, knoflook, kurkuma, olijfolie, saffraandraadjes, witte amandelmousse en zout
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: vegan
Ingrediënten: arabische kippenbout, beiersche kippenborst, chilizout, dille, gembersap, ingelegde gember, komkommer, olijfolie, peper, suiker en witte wijnazijn
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: gevogelte
Ingrediënten: appelsap, citroenrasp, citroensap, eiwit, gelatine, ingelegde kersen, room, saffraandraadjes, sinaasappelrasp, sinaasappels, suiker, vanillepeulen en zout
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: couscous
Ingrediënten: boter, bruine boter, citroensap, coquilles, granaatappelpitten, groentebouillon, jonge spinazie, kikkererwten, mild chilizout, olijfolie, sjalotten en syrische spinaziekruiden
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: groente / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: avocado, bruine boter, mild chilizout, witbroodkruim en zout
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: citroenrasp, griekse yoghurt, groentebouillon, knoflook, mild chilizout, orientaalse viskruiden, piment la vera picante en saffraandraadjes
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Ingrediënten: amandelsnippers, basmatirijst, citroenschil, kaneelstokje, kippenbouillon, kurkuma, orientaalse rijstkruiden, pistaches en saffraandraadjes
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: rijst
Ingrediënten: dijonmosterd, dille, gemalen komijn, groentebouillon, milde chilipoeder, olijfolie, suiker, witte kool, witte wijnazijn en zout
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: brikdeeg, kabeljauwfilet, olie, orientaalse viskruiden en zout
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: vis
Ingrediënten: arganolie, boter, groentebouillon, jonge bladspinazie, orientaalse groente- en soepkruiden, prei, witte champignons en zout
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: appel, baharatsaus, eend, kippenbouillon, peper, selderij-walnootsalade, ui, zatar-yoghurt en zout
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: gevogelte
Ingrediënten: boter, kalfslever, kippenbouillon, olie, tabil, tarwegries, wortel-gemberpuree en zout
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: kalfsvlees / orgaanvlees
Toon alle 289 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9783898832977
ISBN10
389883297X