Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze
Meine neuen 150 Rezepte von Marrakesch bis Istanbul: Die Geschichte und die Heilkraft neu entdecken
We hebben 289 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Aantekeningen
bij dit boek
Alfons Schuhbeck (alweer een van de leerlingen van Witzigmann) heeft meerdere restaurants in München maar ook een winkel in kruiden en specerijen waarvan hij een groot kenner is. In dit boek beschrijft hij zijn ervaringen op een studiereis langs de belangrijkste bronnen van zijn kruiden in Afrika en Azië en geeft hij een fors aantal interessante recepten voor kruidenmengsels en het gebruik daarvan in gerechten. Schuhbeck schreef ook meerdere boeken over traditionele Duitse keuken en Duitse streekkeukens en hij treedt regelmatig op in kookprogramma's op TV.
- bijna 4 jaar geleden door Thomas de Beer geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze
Een greep uit de 289 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: aardbeien, ei, eidooier, melk, rijstebrij, rijstepap kruidenmix, room, suiker en zout
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals / Arabisch
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: baharat, citroenrasp, citroensap, knoflook, koriander, mild chilizout, munt, olijfolie, peterselie, sinaasappelrasp en ui
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: vegan / saus
Ingrediënten: bakzout, bruine boter, gedroogde rode peper, korianderzaad, laurier, mild chilizout en vastkokende aardappels
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: bleekselderij, champignons, citroenschil, cognac, groentebouillon, knoflook, langoustines, lente-ui, noilly prat, olijfolie, orientaalse kruiden voor heldere soep, poedersuiker, saffraandraadjes, tomaten, tomatenpuree, ui, venkelknol, visfilet, visfond, witte wijn en zout
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: soep/bouillon / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: aardappel-kweepeerpuree, boter, jeneverbessen, peper, reerug, rode kool en zout
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: wild
Ingrediënten: groentebouillon, knolselderij, milde chilipoeder, milde slaolie, peper, pijnappelpitten, pistaches, slabladeren, suiker, witte balsamicoazijn en zout
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: salade / vegan
Ingrediënten: anijszaad, gember, kaneel, kardemompeulen, knoflook, komijnzaad, korianderzaad, kruidnagel, kurkuma, paprikapoeder edelsusz, saffraan, vanillestokje en venkelzaad
Keuken: Duits / Marokkaans / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegan
Ingrediënten: room, sinaasappelrasp en vanillesuiker
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: saus / vegetarisch
Ingrediënten: bruine boter, gember, griekse yoghurt, groentebouillon, karwij, knoflook, laurier, mild chilizout, oesterzwam, okra, oktopus, olijfolie, orientaalse viskruiden, rode chilipeper, suiker, vastkokende aardappel, za'atar en zout
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: vis
Ingrediënten: bladspinazie, casinobrood, citroenrasp, couscoussalade, ei, kappertjes, knoflook, lamsgehakt, melk, olie, olijfolie, peterselie, rode paprika, rundergehakt, scherpe mosterd, sinaasappelrasp, tabil, ui en zout
Keuken: Tunesisch / Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: stoofgerecht / rundvlees / lamsvlees
Ingrediënten: citroenrasp, citroensap, dille, gember, griekse yoghurt, groentebouillon, kaneelstokje, knoflook, koriander, piment la vera picante, sinaasappelrasp en wortel
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: saus / vegetarisch
Ingrediënten: citroensap, citroenschil, gember, kaneelstokje, kersen, maïzena, pimentkorrels, rode port, rode wijn, sinaasappelsap, sinaasappelschil, steranijs, suiker, vanillepeulen en zwarte peperkorrels
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: fruit
Ingrediënten: citroen, grof zeezout en water
Keuken: Duits / Marokkaans / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: vegan / inmaak
Ingrediënten: berglinzen, boter, bruine boter, citroenrasp, citroenschil, dille, kappertjes, kippenbouillon, knoflook, knolselderij, laurier, mild chilizout, olie, olijfolie, prei, tilapiafilet, tomatenpuree, ui, wortel en zure granaatappelsiroop
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: vis
Ingrediënten: bonen-tomatensalade, feta, mild chilizout, olie, olijfolie, suiker, wijnbladeren en zater
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: mild chilizout, olijfolie en venkel
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: vegan / groente
Ingrediënten: boter, citroensap, gember, groene kardemompeulen, kaneelstokje, perzik, poedersuiker, sinaasappelsap en vanillepeulen
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: vegan / fruit
Ingrediënten: baharat, couscouskruiden, libanese couscous, orientaalse rijstkruiden en ras el hanout
Keuken: Libanees / Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: vegan
Ingrediënten: griekse yoghurt, groentebouillon, harissapoeder, olijfolie, suiker en zout
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: saus
Ingrediënten: anijszaad, chilipoeder, gember, kaneel, kardamompeulen, knoflook, komijnzaad, korianderzaad, kruidnagel, kurkuma, lavendel, nigellazaad, nootmuskaat, paprikapoeder edelsusz, paradijskorrels, rozenblaadjes, steranijs en zwarte peper
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegan
Toon alle 289 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9783898832977
ISBN10
389883297X