Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze
Meine neuen 150 Rezepte von Marrakesch bis Istanbul: Die Geschichte und die Heilkraft neu entdecken
We hebben 289 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Aantekeningen
bij dit boek
Alfons Schuhbeck (alweer een van de leerlingen van Witzigmann) heeft meerdere restaurants in München maar ook een winkel in kruiden en specerijen waarvan hij een groot kenner is. In dit boek beschrijft hij zijn ervaringen op een studiereis langs de belangrijkste bronnen van zijn kruiden in Afrika en Azië en geeft hij een fors aantal interessante recepten voor kruidenmengsels en het gebruik daarvan in gerechten. Schuhbeck schreef ook meerdere boeken over traditionele Duitse keuken en Duitse streekkeukens en hij treedt regelmatig op in kookprogramma's op TV.
- ongeveer 4 jaar geleden door Thomas de Beer geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze
Een greep uit de 289 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: cayennepeper, citroenrasp, citroensap, crème fraîche, olijfolie, room, scherpe mosterd, sesamzaad, suiker en zout
Keuken: Libanees / Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: saus / vegetarisch
Ingrediënten: amandelsnippers, amandelyoghurt, citroen, citroensap, eiwit, gekarameliseerde kardemomzaden, poedersuiker, sinaasappel, suiker, vijgen en zout
Keuken: Mediterraans / Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: kersensap, kippenbouillon, knolselderij, olie, rode wijn, tomatenpuree, ui en wortel
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: saus
Ingrediënten: citroenrasp, citroensap, ei, griesmeel, kippenborstfilet, mild chilizout, nootmuskaat, olie, witbroodkruim en zout
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: gevogelte
Ingrediënten: boter, bruine boter, citroensap, citroenschil, gember, groentebouillon, jonge bladspinazie, knoflook, milde chilipoeder, munt, room, syrische spinaziekruiden en zout
Keuken: Syrisch / Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: boter, gemalen komijn, gember, ingelegde pompoen, kaneelstokje, mild chilizout, olijfolie, renkefilet, rode bieten, saffraanyoghurt en sinaasappelrasp
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: vis
Ingrediënten: baharat, couscouskruiden, libanese couscous, orientaalse rijstkruiden en ras el hanout
Keuken: Libanees / Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: vegan
Ingrediënten: gember, kaneel, kardamompeulen, knoflook, korianderzaad, kruidnagel, kurkuma, paprika edelsusz, rozenblaadjes, vanillestokje en venkelzaad
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegan
Ingrediënten: arganolie, bruine boter, kippenbouillon, olijfolie, orientaalse rijstkruiden en ras-el-hanout
Keuken: Midden-Oosten / Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: rijst
Ingrediënten: citroenschil, groene thee, munt, sinaasappelschil, suiker en vanillepeul
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: vegan / ijs
Ingrediënten: baharat, berbere-specerijen, groentebouillon, harissa, olijfolie, pasta, ras el hanout, suiker, verse kaas, za'atar en zout
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: broodbeleg / condiment
Ingrediënten: boter, citroenschil, gember, harissa, kippenbouillon, knoflook, knolselderij, kruidnagel, lamsvlees, laurier, maïzena, olie, rode wijn, rosé druiven, tomatenpuree, ui, walnoten, witte druiven, wortel en zout
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: stoofgerecht / lamsvlees
Ingrediënten: poedersuiker en walnoten
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: vegan / noten
Ingrediënten: aubergine, gele paprika, groene paprika, komijn, koriander, olijfolie, rode paprika, sumak, tomaat en zout
Keuken: Libanees / Syrisch / Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: vegan
Ingrediënten: bruine boter, gember, groene asperges, jeneverbessen, korianderkorrels, mild chilizout, pimentkorrels, reefilet, schorseneren, sinaasappelschil, walnoot-granaatappeldip, wild en zwarte peperkorrels
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Ingrediënten: dille, griekse yoghurt, mild chilipoeder, suiker en zout
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: saus / vegetarisch
Ingrediënten: bruine suiker, citroenschil, gekarameliseerde walnoten, gember, groentebouillon, jeneverbessen, knoflook, koriander, korianderkorrels, kruidenolie, pekelzout, pretzelchips, reerug, selderijsalade, sinaasappelsap, sinaasappelschil, venkelzaad en wild
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Ingrediënten: mild chilizout, olie, piepkuikens en pistache-rozijnenrijst
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: rijst / gevogelte
Ingrediënten: boter, citroenschil, gember, jonge bladspinazie, knoflook, mild chilizout, olijfolie, sjalot en syrische spinaziekruiden
Keuken: Syrisch / Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: groente
Ingrediënten: aubergine, citroensap, dille, fregola sarda, gedroogd bonenkruid, groentebouillon, harissadip, koriander, laurier, libanese couscous, milde chilipeper, olijfolie, peper, suiker, tarwebloem t480, voorgerecht en zout
Keuken: Libanees / Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: salade / vegetarisch
Toon alle 289 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9783898832977
ISBN10
389883297X