Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze
Meine neuen 150 Rezepte von Marrakesch bis Istanbul: Die Geschichte und die Heilkraft neu entdecken
We hebben 289 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Aantekeningen
bij dit boek
Alfons Schuhbeck (alweer een van de leerlingen van Witzigmann) heeft meerdere restaurants in München maar ook een winkel in kruiden en specerijen waarvan hij een groot kenner is. In dit boek beschrijft hij zijn ervaringen op een studiereis langs de belangrijkste bronnen van zijn kruiden in Afrika en Azië en geeft hij een fors aantal interessante recepten voor kruidenmengsels en het gebruik daarvan in gerechten. Schuhbeck schreef ook meerdere boeken over traditionele Duitse keuken en Duitse streekkeukens en hij treedt regelmatig op in kookprogramma's op TV.
- ongeveer 4 jaar geleden door Thomas de Beer geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze
Een greep uit de 289 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: bonenkruid, gedroogde oregano, gember, groentebouillon, knoflook, milde chilipoeder, olijfolie, rode wijnazijn, tijm, tomaten, witte bonen uit blik en zout
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: salade / vegan
Ingrediënten: appelsap, citroenrasp, citroensap, eiwit, gelatine, ingelegde kersen, room, saffraandraadjes, sinaasappelrasp, sinaasappels, suiker, vanillepeulen en zout
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: couscous
Ingrediënten: boter, brandewijn, citroenschil, gember, geroosterde amandelsnippers, jeneverbessen, kaneelstokje, kippenbouillon, knoflook, knolselderij, laurier, mild chilipoeder, olie, pimentkorrels, poedersuiker, rode wijn, sinaasappelschil, tomatenpuree, ui, uitgebeende runderschouder, wortel, zout, zure granaatappelsiroop en zwarte peperkorrels
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: rundvlees
Ingrediënten: asperges, bleekselderij, chilizout, citroenschil, couscous, couscouskruiden, gember, kaneelstokje, kippenbouillon, knoflook, lente-ui, olijfolie, peultjes, rode paprika en wortel
Keuken: Duits / Marokkaans / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: couscous
Ingrediënten: chilizout, citroenrasp, citroensap, griekse yoghurt, groentebouillon, inmaakvloeistof van gember, stemgember en suiker
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: saus / vegetarisch
Ingrediënten: bloem, citroensap, frituurolie, gemarineerde witte kool, karperfilet, kikkererwtenmeel, maïzena, mild chilizout, olie, peper, witte wijn, wortel-koriandersaus en zout
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: vis
Ingrediënten: mild chilizout, olie, orientaalse barbecuesaus en ossenhaas
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: rundvlees
Ingrediënten: andijviesalade, citroenrasp, dijonmosterd, ei, gember, groentebouillon, ingelegde pompoen, knoflook, melk, milde chilipoeder, olie, olijfolie, orientaalse gehaktkruiden, peper, peterselie, sinaasappelrasp, slaolie, toast, turls platbrood, witte ui, witte wijnazijn en zout
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: amandelmeel, gember, kaneel, kruidnagel, marsepein, melk, nootmuskaat, rozenblaadjes, sinaasappelrasp, suiker en witbroodkruim
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: vegetarisch / noten
Ingrediënten: bruine boter, gedroogde rode chilipeper, harissapoeder, laurier, pistachenoten, vastkokende aardappel en zout
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: aardappelgerecht
Ingrediënten: champignons, gedroogde champignons, hanenbout, kippenbouillon, knolselderij, laurier, orientaalse kruiden voor heldere soep, prei, wortel en zout
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals / Arabisch
Soort: soep/bouillon / gevogelte
Ingrediënten: aubergine, baharat, berbere-specerijen, courgette, groentebouillon, harissa, olijfolie, paprika, pasta, ras el hanout, suiker, verse kaas, za'atar en zout
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: broodbeleg / vegetarisch / condiment
Ingrediënten: dille-yoghurt, mild chilizout, olijfolie, snoekbaarsfilet en wortel-kaneelsalade
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: vis
Ingrediënten: casinobrood, ei, gember, groentebouillon, knoflook, lamsgehakt, melk, olie, orientaalse gehaktkruiden, peterselie, tomaten-safraansaus en witte ui
Keuken: Turks / Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: lamsvlees
Ingrediënten: baharat, berbere-specerijen, groentebouillon, harissa, olijfolie, pasta, ras el hanout, suiker, verse kaas, za'atar en zout
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: broodbeleg / condiment
Ingrediënten: chilipoeder, citroensap, griekse yoghurt, korianderkorrels, suiker en zout
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: saus
Ingrediënten: citroenrasp, griekse yoghurt, mild chilizout en room
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: saus / vegetarisch
Ingrediënten: room, sinaasappelrasp en vanillesuiker
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: saus / vegetarisch
Ingrediënten: citroenrasp, dijonmosterd, ei, fijne bulgur, frituurolie, gedroogde abrikozen, gember, groentebouillon, kalfsgehakt, knoflook, lamsgehakt, melk, orientaalse gehaktkruiden, peterselie, pijnappelpitten, pistaches, rettichsalade, sinaasappelrasp, toast, ui en zout
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Ingrediënten: boter, bruine boter, citroenrasp, gember, groentebouillon, kaneelstokje, kardemompeulen, mild chilizout, sinaasappelrasp en wortel
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: vegetarisch / groente
Toon alle 289 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9783898832977
ISBN10
389883297X