Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze
Meine neuen 150 Rezepte von Marrakesch bis Istanbul: Die Geschichte und die Heilkraft neu entdecken
We hebben 289 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Aantekeningen
bij dit boek
Alfons Schuhbeck (alweer een van de leerlingen van Witzigmann) heeft meerdere restaurants in München maar ook een winkel in kruiden en specerijen waarvan hij een groot kenner is. In dit boek beschrijft hij zijn ervaringen op een studiereis langs de belangrijkste bronnen van zijn kruiden in Afrika en Azië en geeft hij een fors aantal interessante recepten voor kruidenmengsels en het gebruik daarvan in gerechten. Schuhbeck schreef ook meerdere boeken over traditionele Duitse keuken en Duitse streekkeukens en hij treedt regelmatig op in kookprogramma's op TV.
- bijna 4 jaar geleden door Thomas de Beer geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze
Een greep uit de 289 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: maïskipbout, olijfolie, paprika-walnootsaus, za'atar en zout
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: gevogelte
Ingrediënten: aubergine, bloemige aardappelen, boter, bruine boter, karwijzaad, melk, nootmuskaat, olijfolie, za'atar en zout
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: bloem, boter, gist, pistaches, sesamzaad, suiker, vanillemerg, vloeibare honing en zout
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: koek en gebak / vegetarisch
Ingrediënten: casinobrood, citroenrasp, dijonmosterd, ei, gember, groentebouillon, kippengehakt, knoflook, lamsgehakt, melk, orientaalse gehaktkruiden, peterselie, sinaasappelrasp, ui en zout
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: gevogelte / lamsvlees
Ingrediënten: aardappel-auberginepuree, mild chilipoeder, olie, paprika-sinaasappelsaus en parelhoenfilet met huid
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: gevogelte
Ingrediënten: dijonmosterd, dragon, gebakken avocado, ingelegde tomaten, mild chilizout, olie, snoekbaarsfilet, yoghurtdip en zoete mosterd
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: vis
Ingrediënten: baharat, couscouskruiden, libanese couscous, orientaalse rijstkruiden en ras el hanout
Keuken: Libanees / Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: vegan
Ingrediënten: anijs, arachideolie, bloem, boter, gemalen venkel, gist, kaneelpoeder, sesamzaad, sinaasappelbloesemwater, vloeibare honing en zout
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: koek en gebak / vegetarisch
Ingrediënten: couscous, couscouskruiden, lente-ui, munt, olijfolie, peper, pruimtomaten, witte wijnazijn en zout
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: salade / vegan
Ingrediënten: chilizout, citroensap, dille, ingelegde gember, inmaaksap van gember, komkommer, olijfolie, suiker en zure room
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: abrikozen, boter, citroenschil, gedroogde abrikozen, gember en sinaasappelschil
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: fruit
Ingrediënten: citrusolie, gember, italiaanse kruiden, kaneel, kardamompeulen, knoflook, korianderzaad, kurkuma, paprika edelsusz en venkelzaad
Keuken: Mediterraans / Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegan
Ingrediënten: aubergine, citroensap, dille, fregola sarda, gedroogd bonenkruid, groentebouillon, harissadip, koriander, laurier, libanese couscous, milde chilipeper, olijfolie, peper, suiker, tarwebloem t480, voorgerecht en zout
Keuken: Libanees / Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: aubergine, baharat, berbere-specerijen, courgette, groentebouillon, harissa, olijfolie, paprika, pasta, ras el hanout, suiker, verse kaas, za'atar en zout
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: broodbeleg / vegetarisch / condiment
Ingrediënten: anijs, gember, kaneel, kardamom, kruidnagel, kurkuma, sinaasappelschil, vanille, venkel en zwarte peper
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegan
Ingrediënten: bloem, boter, ei, gemberpoeder, kaneelpoeder, kardemom, koekjes, poedersuiker, pure chocolade, vanillepeul, walnoten en zout
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: boter, dille, harissapoeder en vastkokende aardappels
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: citroenschil, gebakken abrikozen, gember, kippenbouillon, knoflook, knolselderij, kweepeersap, lamsbout, maïzena, orientaalse lamskruiden, pistacherijst, rode wijn, tomatenpuree, wortel, zout en zure granaatappelsiroop
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: lamsvlees
Ingrediënten: couscouskruiden en kippenbouillon
Keuken: Midden-Oosten / Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: couscous
Ingrediënten: boter, citroenschil, gember, jonge bladspinazie, knoflook, mild chilizout, olijfolie, sjalot en syrische spinaziekruiden
Keuken: Syrisch / Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: groente
Toon alle 289 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9783898832977
ISBN10
389883297X