Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze
Meine neuen 150 Rezepte von Marrakesch bis Istanbul: Die Geschichte und die Heilkraft neu entdecken
We hebben 289 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Aantekeningen
bij dit boek
Alfons Schuhbeck (alweer een van de leerlingen van Witzigmann) heeft meerdere restaurants in München maar ook een winkel in kruiden en specerijen waarvan hij een groot kenner is. In dit boek beschrijft hij zijn ervaringen op een studiereis langs de belangrijkste bronnen van zijn kruiden in Afrika en Azië en geeft hij een fors aantal interessante recepten voor kruidenmengsels en het gebruik daarvan in gerechten. Schuhbeck schreef ook meerdere boeken over traditionele Duitse keuken en Duitse streekkeukens en hij treedt regelmatig op in kookprogramma's op TV.
- ongeveer 4 jaar geleden door Thomas de Beer geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze
Een greep uit de 289 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: amandelen, boter, citroenrasp, citroensiroop, ei, gemalen maanzaad, griekse yoghurt, griesmeel van zachte tarwe, natron, suiker, vanillepoeder en zout
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: koek en gebak / vegetarisch
Ingrediënten: gember, knoflook, komijn, korianderzaad en milde chilivlokken
Keuken: Syrisch / Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegan
Ingrediënten: diepvrieserwten, groentebouillon, kropsla, milde chilipoeder, munt, nootmuskaat, nürnberger braadworst, olie, romanasla, room, suiker en zout
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: soep/bouillon
Ingrediënten: berbere, boter, kippenbouillon, kweeper-spitskoolgroente, olie, varkensrug, yoghurt-korianderdip en zout
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: varkensvlees
Ingrediënten: dille-yoghurt, mild chilizout, olijfolie, snoekbaarsfilet en wortel-kaneelsalade
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: vis
Ingrediënten: amandelmeel, amandelschaafsel, appelsap, arabische koffiekruiden, boter, ei, fijne couscous, kweepeergelei, rode druiven, suiker, witte druiven en zout
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: koek en gebak / vegetarisch
Ingrediënten: baharat, berbere, bulgurnoedels, kippenbouillon, olie, rundvlees, tabil, tomatenpuree, ui en zout
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: stoofgerecht / rundvlees
Ingrediënten: citroenrasp, citroensap, dille, gember, griekse yoghurt, groentebouillon, kaneelstokje, knoflook, koriander, piment la vera picante, sinaasappelrasp en wortel
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: saus / vegetarisch
Ingrediënten: citroenrasp, gember, kippenbouillon, knoflook, milde chilipoeder, orientaalse groente- en soepkruiden, room, saffraan, venkelgroen, venkelknol en zout
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: soep/bouillon
Ingrediënten: kaneel, kardamompeulen, knoflook, komijn, korianderzaad, kruidnagel, nootmuskaat, paprikapoeder edelsusz en zwarte peper
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegan
Ingrediënten: bonenkruid, gedroogde oregano, gember, groentebouillon, knoflook, milde chilipoeder, olijfolie, rode wijnazijn, tijm, tomaten, witte bonen uit blik en zout
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: salade / vegan
Ingrediënten: citroensap, courgette, gember, groene asperge, groentebouillon, knoflook, milde chilivlokken, olie, olijfolie, peper, peterselie, rode puntpaprika, suiker, venkelknol, wortel en zout
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: salade / vegan
Ingrediënten: anijs, gember, kaneel, kardamompeulen, knoflook, komijn, korianderzaad, kruidnagel, kurkuma, milde chilivlokken, paprikapoeder edelsusz, vanillestokje, venkelzaad en zwarte peper
Keuken: Libanees / Turks / Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Ingrediënten: granaatappelpitten, kalfslendesteak, marokkaanse kip- en steakkruiden, olie, olijfolie, snijbiet-kikkererwtengroente en zout
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: kalfsvlees
Ingrediënten: bruine boter, citroensap, hazelnoten, kaneelpoeder, kataifideeg, pijnappelpitten, pistaches en suiker
Keuken: Duits / Oosters / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: koek en gebak / vegetarisch
Ingrediënten: couscouskruiden en kippenbouillon
Keuken: Midden-Oosten / Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: couscous
Ingrediënten: aardbeien, ei, eidooier, melk, rijstebrij, rijstepap kruidenmix, room, suiker en zout
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals / Arabisch
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: berbere-specerijen, boter, bruine boter, groentebouillon, kwartelfilet met huid, mild chilizout, olie, rode linzen, room, tomatenpuree, ui en zout
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: soep/bouillon / gevogelte
Ingrediënten: citroenrasp, citroensap, dille, griekse yoghurt, melk, mild chilipoeder, sinaasappelrasp, suiker en zout
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: saus / vegetarisch
Ingrediënten: amandelcrème, amandelen, bruine boter, filodeeg, milde chilivlokken, pijnboompitten, pistachenoten, rozenwater, sinaasappelrasp, strudeldeeg, suiker en vanille
Keuken: Turks / Duits / Balkan / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: vegan / koek en gebak
Toon alle 289 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9783898832977
ISBN10
389883297X