Alfons Schuhbeck - Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze

Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze

Meine neuen 150 Rezepte von Marrakesch bis Istanbul: Die Geschichte und die Heilkraft neu entdecken

Een boek van Alfons Schuhbeck

We hebben 289 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.


Aantekeningen bij dit boek

Alfons Schuhbeck (alweer een van de leerlingen van Witzigmann) heeft meerdere restaurants in München maar ook een winkel in kruiden en specerijen waarvan hij een groot kenner is. In dit boek beschrijft hij zijn ervaringen op een studiereis langs de belangrijkste bronnen van zijn kruiden in Afrika en Azië en geeft hij een fors aantal interessante recepten voor kruidenmengsels en het gebruik daarvan in gerechten. Schuhbeck schreef ook meerdere boeken over traditionele Duitse keuken en Duitse streekkeukens en hij treedt regelmatig op in kookprogramma's op TV.

- ongeveer 3 jaar geleden door geplaatst .

Recepten uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze

Een greep uit de 289 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Alfons Schuhbeck - Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze

Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:

Tunesische tajine mit datteltomaten-Couscous-Salat / Tunesische tagine met pruimtomaten-couscoussalade

Ingrediënten:
bladspinazie, casinobrood, citroenrasp, couscoussalade, ei, kappertjes, knoflook, lamsgehakt, melk, olie, olijfolie, peterselie, rode paprika, rundergehakt, scherpe mosterd, sinaasappelrasp, tabil, ui en zout

Keuken:
Tunesisch / Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort:
stoofgerecht / rundvlees / lamsvlees
Een recept uit Alfons Schuhbeck - Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze

Recept uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:

Chermoula / Marinade

Ingrediënten:
citroenrasp, citroensap, gember, griekse yoghurt, knoflook, koriander, korianderkorrels, mild chilizout, munt, olie, olijfolie, paprikapoeder edelsusz, rode paprika, saffraandraadjes, sinaasappelrasp en tomaten

Keuken:
Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort:
vegetarisch / marinade
Toon alle 289 recepten in dit boek