Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze
Meine neuen 150 Rezepte von Marrakesch bis Istanbul: Die Geschichte und die Heilkraft neu entdecken
We hebben 289 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Aantekeningen
bij dit boek
Alfons Schuhbeck (alweer een van de leerlingen van Witzigmann) heeft meerdere restaurants in München maar ook een winkel in kruiden en specerijen waarvan hij een groot kenner is. In dit boek beschrijft hij zijn ervaringen op een studiereis langs de belangrijkste bronnen van zijn kruiden in Afrika en Azië en geeft hij een fors aantal interessante recepten voor kruidenmengsels en het gebruik daarvan in gerechten. Schuhbeck schreef ook meerdere boeken over traditionele Duitse keuken en Duitse streekkeukens en hij treedt regelmatig op in kookprogramma's op TV.
- 9 maanden geleden door Thomas de Beer geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze
Een greep uit de 289 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: baharat, berbere, bulgurnoedels, kippenbouillon, olie, rundvlees, tabil, tomatenpuree, ui en zout
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: stoofgerecht / rundvlees
Ingrediënten: citroendip, citroensap, gele paprika, kaneelstokje, knoflook, komijnpoeder, lamsvlees, laurier, olijfolie, peper, rode paprika, rundvlees, ui en zout
Keuken: Midden-Oosten / Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: rundvlees / lamsvlees
Ingrediënten: bloem, eidooier, eiwit, frituurolie, olie, perziklikeur, suiker, witte wijn en zout
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: beslag/deeg / vegetarisch
Ingrediënten: citroenschil, gebakken abrikozen, gember, kippenbouillon, knoflook, knolselderij, kweepeersap, lamsbout, maïzena, orientaalse lamskruiden, pistacherijst, rode wijn, tomatenpuree, wortel, zout en zure granaatappelsiroop
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: lamsvlees
Ingrediënten: citroensap, gember, groentebouillon, ijsblokjes, kaneelpoeder, kikkererwten uit blik, knoflook, muskaatpompoen, olijfolie, paprikapoeder edelsusz, rode paprika, scherp gerookt paprikapoeder, walnoten, witte amandelmousse en zout
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: vegan / saus
Ingrediënten: couscouskruiden en kippenbouillon
Keuken: Midden-Oosten / Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: couscous
Ingrediënten: boter, poedersuiker, rode peer, rode port en vijgen
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: salade
Ingrediënten: bulgur-peterseliesalade, gerookte zalm en kappertjes-ansjovisyoghurt
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: vis
Ingrediënten: berbere, boter, kippenbouillon, kweeper-spitskoolgroente, olie, varkensrug, yoghurt-korianderdip en zout
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: varkensvlees
Ingrediënten: chilizout, citroenrasp, citroensap, griekse yoghurt, groentebouillon, inmaakvloeistof van gember, stemgember en suiker
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: saus / vegetarisch
Ingrediënten: citroensap, citroenschil, gedroogde hibiscusbloemen, gember, groene kardemompeulen, kaneelstokje, kruidnagel, sinaasappelsap, sinaasappelschil, suiker en vanillepeul
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: vegan / ijs
Ingrediënten: aubergine, bloemige aardappelen, boter, bruine boter, karwijzaad, melk, nootmuskaat, olijfolie, zatar en zout
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: citroenrasp, citroensap, frambozen, gekarameliseerde perzik, gelatine, kurkuma, melk, munt, room en suiker
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: pudding
Ingrediënten: appelmoes, boter, gedroogde vijgen, gember, groentebouillon, kaneelstokje, kruidnagel, laurier, poedersuiker, port, rode kool, rode wijn, sinaasappelschil, suiker, zout, zure granaatappelsiroop en zwarte peperkorrels
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: gember, kaneel, kardamompeulen, knoflook, komijn, korianderzaad, vanillestokje, venkelzaad en zwarte peper
Keuken: Libanees / Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Ingrediënten: citroenrasp, citroensap, ei, griesmeel, kippenborstfilet, mild chilizout, nootmuskaat, olie, witbroodkruim en zout
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: gevogelte
Ingrediënten: citroenrasp, eidooier, eiwit, gember, groene kardemompeulen, ingelegde steenvruchten, kaneelstokje, kwark, melk, rijstepap, sinaasappelrasp, suiker, vanillemerg en zout
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: rijst / soufflé / vegetarisch
Ingrediënten: bijg, gember, groentebouillon, knoflook, milde chilipoeder, munt, olijfolie, peterselieblad en zout
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: vegan / saus
Ingrediënten: bleekselderij, bruine boter, cantharellen, citroenrasp, citroensap, citroenschil, gedroogde champignons, gedroogde chilipeper, gelatine, gemalen karwijzaad, gember, gerookt paprikapoeder, kaneelstokje, kardamompeul, kippenbouillon, knoflook, konijnenbout, kruidnagel, kurkuma, laurier, marinade voor konijn, paprikapoeder edelsusz, peper, peterselie, saffraan, suiker, ui, veldsla, wortel en zout
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: wild / couscous
Ingrediënten: aubergine, bruine boter, courgette, groentebouillon, karwijzaad, knoflook, mild chilizout, milde chilipoeder, olie, olijfolie, peper, saffraandraadjes, sinaasappelrasp, suiker, tomaten, tomaten uit blik, ui, vanillemerg, za'atar, zeeduivelfilet en zout
Keuken: Tunesisch / Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: vis
Toon alle 289 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9783898832977
ISBN10
389883297X