Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze
Meine neuen 150 Rezepte von Marrakesch bis Istanbul: Die Geschichte und die Heilkraft neu entdecken
We hebben 289 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Aantekeningen
bij dit boek
Alfons Schuhbeck (alweer een van de leerlingen van Witzigmann) heeft meerdere restaurants in München maar ook een winkel in kruiden en specerijen waarvan hij een groot kenner is. In dit boek beschrijft hij zijn ervaringen op een studiereis langs de belangrijkste bronnen van zijn kruiden in Afrika en Azië en geeft hij een fors aantal interessante recepten voor kruidenmengsels en het gebruik daarvan in gerechten. Schuhbeck schreef ook meerdere boeken over traditionele Duitse keuken en Duitse streekkeukens en hij treedt regelmatig op in kookprogramma's op TV.
- meer dan 3 jaar geleden door Thomas de Beer geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze
Een greep uit de 289 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: dille-yoghurt, mild chilizout, olijfolie, snoekbaarsfilet en wortel-kaneelsalade
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: vis
Ingrediënten: diepvrieserwten, groentebouillon, kropsla, milde chilipoeder, munt, nootmuskaat, nürnberger braadworst, olie, romanasla, room, suiker en zout
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: soep/bouillon
Ingrediënten: citroenrasp, citroensap, dille, griekse yoghurt, melk, mild chilipoeder, sinaasappelrasp, suiker en zout
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: saus / vegetarisch
Ingrediënten: butternutpompoen, gember, groene kardemompeulen, groente, kaneelstokje, sinaasappelschil, suiker, vanillepeul en witte wijnazijn
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: inmaak
Ingrediënten: boter, bruine boter, citroenrasp, gember, groentebouillon, kaneelstokje, kardemompeulen, mild chilizout, sinaasappelrasp en wortel
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: baharat, berbere, bulgurnoedels, kippenbouillon, olie, rundvlees, tabil, tomatenpuree, ui en zout
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: stoofgerecht / rundvlees
Ingrediënten: cayennepeper, citroenrasp, citroensap, crème fraîche, olijfolie, room, scherpe mosterd, sesamzaad, suiker en zout
Keuken: Libanees / Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: saus / vegetarisch
Ingrediënten: gember, kaneelstokje, kardemompeulen, karwijzaad, kippenbouillon, knoflook, knolselderij, komijn, korianderkorrels, kweepeersap, laurier, maïzena, olie, rode wijn, tomatenpuree, ui, varkensbuik met zwoerd, wortel en zout
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: varkensvlees
Ingrediënten: citroensap, eidooier, kookvocht van peren en sinaasappelsap
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: pudding / vegetarisch
Ingrediënten: artisjokken, frituurolie, kruidendip, mild chilizout, olijfolie, orientaalse viskruiden, zeetong en zout
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: vis
Ingrediënten: chilizout, citroensap, dille, ingelegde gember, inmaaksap van gember, komkommer, olijfolie, suiker en zure room
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: citroensap, citroenschil, gember, kaneelstokje, kersen, maïzena, pimentkorrels, rode port, rode wijn, sinaasappelsap, sinaasappelschil, steranijs, suiker, vanillepeulen en zwarte peperkorrels
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: fruit
Ingrediënten: basmatirijst, kippenbouillon, mild chilizout, olijfolie, orientaalse rijstkruiden, pistachenoten, ras el hanout en rozijnen
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: rijst / noten
Ingrediënten: citroensap, citroenschil, fruit, kaneelstokje, kweepeer, maïzena, prosecco, sekt, sinaasappelsap, sinaasappelschil, suiker, vanillepeul, witte wijn en zuurbessen
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: vegan
Ingrediënten: dille, knoflook, komkommer, milde chilipoeder, munt, olijfolie, peper, peterselie, reuzengarnalen, room, roomyoghurt, witte wijnazijn en zout
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: soep/bouillon / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: boter, citroenschil, gember, jonge bladspinazie, knoflook, mild chilizout, olijfolie, sjalot en syrische spinaziekruiden
Keuken: Syrisch / Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: groente
Ingrediënten: citroenschil, gelatine, gember, groene kardemompeulen, kaneelstokje, kweepeerragout, melk, rozenwater, sinaasappelschil, slagroom, suiker en vanillpeul
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: pudding
Ingrediënten: citroensap, gember, groentebouillon, ijsblokjes, kaneelpoeder, kikkererwten uit blik, knoflook, muskaatpompoen, olijfolie, paprikapoeder edelsusz, rode paprika, scherp gerookt paprikapoeder, walnoten, witte amandelmousse en zout
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: vegan / saus
Ingrediënten: geklaarde bruine boter en kataifadeeg
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Ingrediënten: amandelmeel, gember, kaneel, kruidnagel, marsepein, melk, nootmuskaat, rozenblaadjes, sinaasappelrasp, suiker en witbroodkruim
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: vegetarisch / noten
Toon alle 289 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9783898832977
ISBN10
389883297X