Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze
Meine neuen 150 Rezepte von Marrakesch bis Istanbul: Die Geschichte und die Heilkraft neu entdecken
We hebben 289 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Aantekeningen
bij dit boek
Alfons Schuhbeck (alweer een van de leerlingen van Witzigmann) heeft meerdere restaurants in München maar ook een winkel in kruiden en specerijen waarvan hij een groot kenner is. In dit boek beschrijft hij zijn ervaringen op een studiereis langs de belangrijkste bronnen van zijn kruiden in Afrika en Azië en geeft hij een fors aantal interessante recepten voor kruidenmengsels en het gebruik daarvan in gerechten. Schuhbeck schreef ook meerdere boeken over traditionele Duitse keuken en Duitse streekkeukens en hij treedt regelmatig op in kookprogramma's op TV.
- meer dan 3 jaar geleden door Thomas de Beer geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze
Een greep uit de 289 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: citroensap, courgette, gember, groene asperge, groentebouillon, knoflook, milde chilivlokken, olie, olijfolie, peper, peterselie, rode puntpaprika, suiker, venkelknol, wortel en zout
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: salade / vegan
Ingrediënten: bulgur, citroensap, lente-ui, munt, olijfolie, peper, peterselie, tomaat, water en zout
Keuken: Libanees / Syrisch / Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: salade / vegan
Ingrediënten: gemberyoghurt, gesmoorde komkommer, mild chilizout, olijfolie en zeebaarsfilet
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: vis
Ingrediënten: bijg, gember, groentebouillon, knoflook, milde chilipoeder, munt, olijfolie, peterselieblad en zout
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: vegan / saus
Ingrediënten: baharat-relish, boter, gegrilde venkel, kippenbouillon, konijnenbouten, kruidnagel, laurier, olie en ui
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: wild
Ingrediënten: gember, kipfilet, knoflook, koriander-yoghurt, lamsrug, mild chilizout, okra, olijfolie, sinaasappelrasp en za'atar
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: gevogelte / lamsvlees
Ingrediënten: citroenschil, gember, kippenbouillon, knoflook, knolselderij, lamsborst, laurier, mild chilizout, olie, orientaalse lamskruiden, rode wijn, saffraan-kaneelrijst, tomatenpuree, ui en wortel
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: rijst / lamsvlees
Ingrediënten: citroensap, citroenschil, gedroogde hibiscusbloemen, gember, groene kardemompeulen, kaneelstokje, kruidnagel, sinaasappelsap, sinaasappelschil, suiker en vanillepeul
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: vegan / ijs
Ingrediënten: amandelschilfers, citroensap, citroenschil, kaneelstokje, kruidnagel, kweepeer, sinaasappelsap, sinaasappelschil, suiker, vanillepeul en yoghurtcrème
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: fruit / noten / zuivel
Ingrediënten: bloem, boter, eidooier, eiwit, gedroogde dadels, gedroogde vijgen, honing, kaneelpoeder, kruidnagel, poedersuiker, rum, sinaasappelrasp, suiker, vanillemerg, walnoten en zout
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: koek en gebak / vegetarisch
Ingrediënten: bakzout, bloemige aardappels, boter, bruine boter, laurierbes, melk, munt, nootmuskaat, peterselie en rode chilipepers
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: aardappelgerecht / vegetarisch
Ingrediënten: casinobrood, citroenrasp, dijonmosterd, ei, gember, groentebouillon, kippengehakt, knoflook, lamsgehakt, melk, orientaalse gehaktkruiden, peterselie, sinaasappelrasp, ui en zout
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: gevogelte / lamsvlees
Ingrediënten: citroensap, gember, ijsblokjes, kikkererwten, knoflook, natron, olijfolie, slaolie, tahin en zout
Keuken: Midden-Oosten / Libanees / Turks / Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: vegan / saus / broodbeleg
Ingrediënten: amandelschaafsel, arganolie, citroenrasp, citroensap, fijne bulgur, groene bonen, kippenbouillon, milde chilipoeder, olijfolie, peper, sinaasappelrasp en zout
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: salade
Ingrediënten: amandelvulling, bloem, boter, citroenrasp, gist, melk, sinaasappelrasp, suiker en zout
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: brood en broodgerecht / vegetarisch
Ingrediënten: baharat, boter, butternutpompoen, gember, groente, kippenbouillon, knoflook, kurkuma, muskaatpompoen, piment la vera picante, rode paprika en zout
Keuken: Mediterraans / Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: saus
Ingrediënten: bloemkool, boter, duivenlevernoedel, frituurolie, groentebouillon, kippenbouillon, milde chilipoeder, nootmuskaat, ras el hanout, room en zout
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: soep/bouillon / gevogelte / noedels / orgaanvlees
Ingrediënten: citroenrasp, gember, kippenbouillon, knoflook, milde chilipoeder, orientaalse groente- en soepkruiden, room, saffraan, venkelgroen, venkelknol en zout
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: soep/bouillon
Ingrediënten: citroensap, ei, frituurolie, griesmeel, kataifideeg, mild chilizout, schorseneren en zout
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: boter, poedersuiker, rode peer, rode port en vijgen
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: salade
Toon alle 289 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9783898832977
ISBN10
389883297X