Harissa

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 131 in Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze .

Keuken:
Tunesisch / Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegan

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Bloemkool uit India

Een recept uit Johannes van Dam - De Dikke van Dam

Specerijen voor kipbiryani

Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Tamarinde-gemberchutney

Een recept uit Pushpesh Pant - India

Nori salsa

Een recept uit Michele Cranston, Petrina Tinslay en M. Cranston - Marie Claire Crispy