Gebackene Auberginenscheiben mit Libanesischem Couscous-Salat und Harissadip - Gebakken aubergineschijven met salade van Libanese couscous en harissa-dip
Een recept van Alfons Schuhbeck.
U vindt dit recept op pagina 192 in Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze .
- Keuken:
- Libanees / Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
- Soort:
- salade / vegetarisch
Ingrediënten
- aubergine
- citroensap
- dille
- fregola sarda
- gedroogd bonenkruid
- groentebouillon
- harissadip
- koriander
- laurier
- libanese couscous
- milde chilipeper
- olijfolie
- peper
- suiker
- tarwebloem t480
- voorgerecht
- zout
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.