Gebackene Auberginenscheiben mit Libanesischem Couscous-Salat und Harissadip - Gebakken aubergineschijven met salade van Libanese couscous en harissa-dip

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 192 in Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze .

Keuken:
Libanees / Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort:
salade / vegetarisch

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Tsukemono - Gemarineerde groente

Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Baba ganoush

Een recept uit Donna Hay en William Meppem - Fresh en light

Caviare d'aubergines - Salade van gepureerde aubergines, olie en citroen

Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Yaki Nasu gegrilde aubergine

Een recept uit Jonas Cramby - Yakitori & Korean BBQ