Garnelentatar in knuspriger Teighülle mit petersilien-Minze-Sauce - Garnalentartaar in knapperige deegkorst met peterselie-muntsaus

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 196 in Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze .

Keuken:
Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Gang:
voorgerecht
Soort:
schaal- en schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Knapperige varkenspootjes

Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Gegrilde kikkererwten en groenten in brikdeeg

Een recept uit Pascale Naessens - 2 - Puur Pascale

Krokante hapjes met krabvlees

Een recept uit  - Feestelijke hapjes & drankjes

Brik

Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Jeruzalem