Gewürzbackhendl mit Harissa auf Kopfsalat mit Minze und Radieschen / Gekruide kip met harissa op kropsla met munt en radijs
Een recept van Alfons Schuhbeck.
U vindt dit recept op pagina 203 in Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze .
- Keuken:
- Duits / Marokkaans / Noord-Afrikaans / Orientaals
Ingrediënten
- citroensap
- cornflakes
- groentebouillon
- harissa
- kipfilet met vel
- kropsla
- munt
- olie
- olijfolie
- peper
- radijsjes
- scherpe mosterd
- suiker
- witbroodkruim
- yoghurt
- zout
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.