Artischokensuppe mit Lachsforelle und Zatar / Artisjoksoep met zalmforel en zatar

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 229 in Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze .

Keuken:
Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Gang:
voorgerecht
Soort:
soep/bouillon / vis

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Artisjokdip met kerrie

Een recept uit Janice Murfitt - Dressings en marinades

Artisjokken met dragonvinaigrette

Een recept uit Alain Caron - Mijn Franse keuken

Artisjokken schoonmaken

Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Artisjokken, gestoofde, met citroen en munt

delicious. magazine - 2010-05