Im ganzen gebratene Seezunge auf phönizischem Gewürz-Dip mit Artischocken / In zijn geheel gebakken zeetong op Feniciese kruidendip met artisjokken

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 249 in Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze .

Keuken:
Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
vis

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Carciofi alla giudia - Joodse artisjokken

Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Artisjokchips

Een recept uit M. Tol en N. Zerouali - Arabia

Fritto misto alla piazzese - Gefrituurde gemengde groente met ansjovis en sardines

Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Sicily

Gefrituurde aubergines met guacamole

Een recept uit Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Groot handboek vegetarisch koken