In Kümmel gebratene Lotte auf Tomaten-Safran-Sauce mit Auberginegemüse / In karwijzaad gebakken zeeduivel op tomaten-saffraansaus met auberginegroente

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 254 in Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze .

Keuken:
Tunesisch / Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
vis

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Auberginedip

delicious. magazine - 2007-05

Auberginetajine

delicious. magazine - 2007-02

Auberginetimballo

delicious. magazine - 2009-06

Auberginekaviaar

Een recept uit Pascale Naessens - Mijn pure keuken 2