Gebackene Mispeln mit Fruchtsalat und Aprikozensauce / Gebakken mispel (in deegmantel) met fruitsalade en abrikozensaus
Een recept van Alfons Schuhbeck.
U vindt dit recept op pagina 332 in Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze .
- Keuken:
- Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
- Gang:
- nagerecht
- Soort:
- fruit / vegetarisch
Ingrediënten
- abrikozen
- abrikozenconfiture
- deeg
- fruitsalade en saus
- gember
- amandel
- hazelnoten
- kaneelstokje
- kruidnagel
- marsepein
- mispels
- pistaches
- steranijs
- suiker
- vanillepeul
- walnoten
- witte wijn
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.