Mokkakonfekt mit Dattelmarzipan und Sesam-Weichkrokant - Mokkasnoep met dadelmarsepein en zachte sesamkrokant
Een recept van Alfons Schuhbeck.
U vindt dit recept op pagina 366 in Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze .
- Keuken:
- Frans / Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
- Soort:
- snoep / vegetarisch
Ingrediënten
- dadelpasta
- gedroogde dadels
- honing
- instantkoffiepoeder
- marsepein
- olie
- poedersuiker
- pure chocoladecouverture
- room
- vanillemerg
- zachte krokant
- zout
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.