Ras el Hanout

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 46 in Speisekammer .

Keuken:
Noord-Afrikaans / Noord-west-Europees
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegan / inmaak
Bereidingstijd:
15 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Speculaaskruiden

Een recept uit Michel Hanssen en Bart Nijs - Spice Wise

Appeltaartkruidenmix zelf maken

Een recept uit Tessa Couperus

Rommelkruid

Een recept uit Johannes van Dam - De Dikke van Dam

Appeltaartspecerijen

Een recept uit Michel Hanssen en Bart Nijs - Spice Wise