Rotes Sauerkraut mit Möhren, Frühlingszwiebeln, Koriander und Chili - Rode zuurkool met wortel, voorjaarsui, koriander en chili

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 107 in Speisekammer .

Keuken:
Duits / Noord-west-Europees
Soort:
vegan / inmaak
Bereidingstijd:
45 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Kemirinoten-rijstrolletjes

Een recept uit Pascalle Bonnier en Mathijs Kok - Nootje

Ceviche de conchas y tomates - Ceviche van Sint-Jakobsschelpen en kerstomaatjes

Een recept uit Virgilio Martinez - Lima - het kookboek

Korianderbladpoeder

Een recept uit Pushpesh Pant - India

Vietnamese rijstrolletjes met Chili-zalm

Een recept uit Donna Hay en William Meppem - Fresh en light