Gyöza- oder Jiǎozi-Teig - Gyoza of jiaozideeg

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 125 in Speisekammer .

Keuken:
Japans / Chinees / Noord-west-Europees
Soort:
vegan / inmaak / beslag/deeg
Bereidingstijd:
40 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Wantan-teig - Wantandeeg

Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Frühlingsrollenteig - Loempiadeeg

Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Filoteig - Filodeeg

Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Ramen-Nudeln - Ramennoedels

Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer