Lomo embuchado - Gedroogde varkenslende
★
★
★
★
★
Een recept van Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman.
U vindt dit recept op pagina 192 in Speisekammer .
- Keuken:
- Spaans / Noord-west-Europees
- Soort:
- inmaak / varkensvlees
Ingrediënten
- cayennepeper
- fijn zeezout
- gedroogde tijm
- knoflookpoeder
- muscovadosuiker
- nitrietpekelzout
- paprikapoeder edelsusz
- pimenton de la vera dulce
- rode wijn
- varkenslendefilet
- zwarte peper
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.