Chocoladeijs met kersen en amandelen

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 271 in Speisekammer .

Keuken:
Internationaal / Noord-west-Europees
Gang:
snack of tussendoortje / nagerecht
Soort:
inmaak / vegetarisch / ijs
Bereidingstijd:
60 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Gemarmerde Génoisetaart

Een recept uit  - Desserts nieuwe stijl

Kersensorbet

Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Hsing jen cha - Amandelthee

Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Clafoutis à la bourdaloue - Kersen of perenflan met amandelen

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken