Cashewkernen mit Dijonsenf und Oliven . Cashewnoten met Dijonmosterd en olijven

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 307 in Speisekammer .

Keuken:
Internationaal / Noord-west-Europees
Gang:
snack of tussendoortje
Soort:
vegan / inmaak
Bereidingstijd:
25 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Franse bonensalade met flageolets

Een recept uit Karin Luiten en Harold Pereira - Vega zónder pakjes & zakjes

Gevulde rosbiefrolletjes

Een recept uit  - de snelle keuken

Kipsalade met sinaasappel

Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Groene Caesarsalade met sperziebonen en knapperige croutons van kikkererwten

Een recept uit Therese Elgquist - Green salads