Saltimbocca mit Pangasius (15 min bij 60°C)

U vindt dit recept op pagina 40 in Nico-Stanitzok - Sous-Vide .

Keuken:
Italiaans
Soort:
sous-vide
Bereidingstijd:
45 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Zelfgemaakte vissticks

Een recept uit  - Vol Smaak

Visballetjes met paprika

Serveersuggestie Visballetjes met paprika

Vis met Balinese kruiden in bananenblad

Een recept uit L. Gerungan en W. Bright - Het Bali kookboek

Pangasiusfilet met kerrie en bosui

Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten