Diner / voorgerecht uit Trattoria:
Parmaham met vijgen en balsamicodressing
- Ingrediënten:
- balsamicoazijn, parmaham, parmezaanse kaas, peperkorrels en vijgen
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- carpaccio/tartaar
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
Parmaham wordt beschouwd als rauwe ham.
Alternatieve naam: proscuitto di parma.
Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met parmaham in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.
De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient parmaham:
Diner / voorgerecht uit Trattoria:
Recept uit Jamie, de basis van het koken:
Recept van What's that smell:
Recept uit Puur & lichter:
Diner / lunch / voorgerecht uit Een jaar in Toscane:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Koude keuken:
Recept uit delicious. magazine - 2014-08:
Recept van Gezond en Lekker:
Diner / lunch / voorgerecht uit Een jaar in Toscane:
Diner / voorgerecht uit Made in Italy:
Diner / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:
Buffet / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:
Recept uit Mijn pure keuken 2:
Recept uit delicious. magazine - 2014-13:
Recept van What's that smell:
Recept uit delicious. magazine - 2013-13:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tough Cookie:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hoe te eten:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Diner / voorgerecht uit Toscane:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept van Chickslovefood:
Recept van Annie Pannie:
Diner / voorgerecht uit Fast food:
Diner / voorgerecht uit Italië:
Snack of tussendoortje uit Koude keuken: