Seelachs auf Frisée / Koolvis op frisée (25 min op 54°C)

U vindt dit recept op pagina 46 in Nico-Stanitzok - Sous-Vide .

Soort:
sous-vide / vis
Bereidingstijd:
45 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Friszure paranootroom

Een recept uit Pascalle Bonnier en Mathijs Kok - Nootje

Finse mosterd

Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - De smaak van mijn herinnering

Tofu

Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Alioli zelf maken | Alioli recept met gepofte knoflook

Een recept uit Sven ter heide, Jennifer ter Heide