Spargel mit Hollandaise / Asperge met Hollandaisesaus (25 min op 85° C)

U vindt dit recept op pagina 55 in Nico-Stanitzok - Sous-Vide .

Keuken:
Frans
Soort:
sous-vide / groente
Bereidingstijd:
35 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Zalm "Bonne femme"

Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Gegratineerde langouste

Een recept uit Claudia Lenz, Claudia Bruckmann, Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Kooktechnieken

Stokvis met truffel

Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Morieltjes

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [2]