Black Pepper Beef Steaks with Red Wine and Mushroom Sauce - Peperbiefstuk met rode wijn en paddenstoelensaus
U vindt dit recept op pagina 198 in Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book .
- Keuken:
- Brits
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- rundvlees / paddenstoelen
Ingrediënten
- cantharellen
- champignons
- crème fraîche
- eekhoorntjesbrood
- eikhaas
- entrecote
- grote sponszwam
- honingzwam
- kastanjeboleet
- knoflook
- kogelbiefstuk
- maïzena
- morieljes
- oesterzwammen
- olijfolie
- oranje-groene melkzwam
- paarse schijnridderzwam
- rode wijn
- runderbouillon
- trompets de mort
- vissaus
- voorjaarspronkridder
- weidechampignons
- wijnazijn
- zwarte peperkorrels
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.