Coriander Lamb Kebabs with Almond Chanterelle Sauce - Koriander-lamskebab met amandel-cantharelsaus
U vindt dit recept op pagina 203 in Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book .
- Keuken:
- Midden-Oosten / Brits
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- barbecue/grill / lamsvlees / paddenstoelen
Ingrediënten
- amandelen
- boter
- cantharellen
- cayennepeper
- citroensap
- lamskotelet
- marinade
- melk
- olijfolie
- poedersuiker
- wit broodmeel
- zout
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.