Deep Sea Scallops in a Forest of Wild Mushrooms - Coquilles uit de diepzee in een bos van wilde paddenstoelen
U vindt dit recept op pagina 211 in Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book .
- Keuken:
- Brits
- Gang:
- voorgerecht / hoofdgerecht
- Soort:
- schaal- en schelpdieren / paddenstoelen
Ingrediënten
- bladerdeeg
- bleekselderij
- boter
- cantharellen
- cayennepeper
- citroensap
- coquilles
- crème fraîche
- ei
- eidooier
- grote sponszwam
- honingzwam
- keizeramaniet
- noilly prat
- oesterzwam
- rode zwavelkop
- selderijzout
- sjalot
- wortel
- zout
- zwarte peper
- zwavelzwam
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.