Mushroom Picker's Pâté - Paté van de paddenstoelenplukker
U vindt dit recept op pagina 236 in Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book .
- Keuken:
- Brits
- Gang:
- lunch / hoofdgerecht
- Soort:
- vegetarisch / paddenstoelen
Ingrediënten
- amandelboter
- bleekselderij
- brood
- cashewboter
- citroensap
- eidooier
- groentebouillon
- kastanjeboleten
- knoflook
- melk
- oesterzwam
- plantaardige olie
- rode linzen
- selderijzout
- shii-takes
- tijm
- trompets de mort
- ui
- weidechampignon
- weidekringzwammen
- zwarte peper
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Advertentie

Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.
Misschien vindt u dit (ook) lekker?
Savoy Cabbage Stuffed with Mushroom Barley - Savooiekool gevuld met paddenstoelengort

Terrine van kwartel, kippenlever en pastrima met pitige amandelboter

*Crispy Cauliflower : Deep-Fried Cauliflower with Chaat Masala. Tamarind Puree, Marcona Almond Butter, Preserved Pear in Mustard Oil and Cauliflower foam
![Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]](/uploads/book/cover/19446/thumb_vol-5-angle.png)
Zweedse 'Lucia' saffraan broodjes
