Savoy Cabbage Stuffed with Mushroom Barley - Savooiekool gevuld met paddenstoelengort
U vindt dit recept op pagina 235 in Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book .
- Keuken:
- Brits
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- vegetarisch / groente / paddenstoelen
Ingrediënten
- amandelboter
- amethistzwam
- bleekselderij
- boter
- cashewnootboter
- champignons de paris
- eekhoorntjesbrood
- gedroogd eekhoorntjesbrood
- gedroogde kastanjeboleet
- gedroogde oranje-groene melkzwam
- geschubde inktzwam
- groentebouillon
- grote paarse ridderzwam
- kastanjeboleet
- oesterzwam
- oranje-groene melkzwam
- parelgort
- savooiekool
- tijm
- ui
- water
- weidechampignon
- zout
- zwarte peper
- zwavelzwam
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Advertentie

Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.
Misschien vindt u dit (ook) lekker?
Zweedse 'Lucia' saffraan broodjes

Zweedse 'Lucia' saffraanbroodjes recept - Food and Friends

Terrine van kwartel, kippenlever en pastrima met pitige amandelboter

*Crispy Cauliflower : Deep-Fried Cauliflower with Chaat Masala. Tamarind Puree, Marcona Almond Butter, Preserved Pear in Mustard Oil and Cauliflower foam
![Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]](/uploads/book/cover/19446/thumb_vol-5-angle.png)