Wild Mushroom Gratin with Fontina Cheese, New Potatoes, Pickles and Walnuts - Gegratineerde wilde paddenstoelen met Fonina kaas, nieuwe aardappelen, augurken en walnoten

U vindt dit recept op pagina 240 in Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book .

Keuken:
Brits / Italiaans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
vegetarisch / paddenstoelen

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Hoe maak je zelf thuis: appelcider

Een recept uit Isabel

Les petits pains au fromage fondu avec une salade de chou-fleur et cornichons | Broodjes met kaasfondue en ingelegde bloemkool

Een recept uit Rachel Khoo - Mijn Franse keuken

Cracker 12, kaas, augurk, olijf

Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Broodje Idoena

Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman