Mbriulata - Rund- en varkenspastei
U vindt dit recept op pagina 17 in Eleonora Consoli Sicilia - The ancient art of cooking .
- Keuken:
- Siciliaans / Italiaans
- Soort:
- pastei
Ingrediënten
- aardappel
- bloem
- gist
- mager rundergehakt
- melk
- olijfolie
- pecorino
- peper
- semola di grano duro rimacinata
- ui
- varkensgehakt
- zout
- zwarte olijven
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.