Riso nero - Zwarte rijst
U vindt dit recept op pagina 36 in Eleonora Consoli Sicilia - The ancient art of cooking .
- Keuken:
- Siciliaans / Italiaans
- Gang:
- bijgerecht
- Soort:
- rijst
Ingrediënten
- amandelen
- cacaopoeder
- chocolade
- gekonfijte vruchten
- kaneel
- melk
- musketzaad
- rijst
- sinaasappel
- suiker
- vanille
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.