Szechuan Pepper Beef / Rundvlees met Szechuanpeper

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 26 in Wok & Stir-Fry Cooking .

Keuken:
Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
rundvlees
Bereidingstijd:
27 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Specerijenpasta voor vlees

Een recept uit Anjali Pathak - Geheimen van mijn Indiase familiekeuken

Zilvervliesrijst met knoflook, gember en sesamzaad

Een recept uit delicious. magazine - 2016-01

Saté van varkensvlees met tamarinde

Een recept uit L. Gerungan en W. Bright - Het Bali kookboek

Saus van gember, soja en sesamzaad

Een recept uit R.C. Atkins - Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie